Cardinale, cel mai nou girl-band, a lansat piesa „Forever Young” – VIDEOCLIP

Muzică
share

Cardinale este alcătuit din patru tinere născute și crescute în București: Karina, Alexa, Roberta și Daniela, și reprezintă cel mai nou band de fete din România.

Fetele au participat de-a lungul timpului la multe concursuri de talente, iar câțiva ani mai târziu s-au reîntâlnit prin intermediul unor prieteni comuni. Au alcătuit trupa Cardinale, fiind inspirate „Love Yourself„si „Live the moment„, artistele decid să amintească lumii fapul că cel mai important timp este prezentul și că fiecare moment al vieții are farmecul său. Trupa Cardinale își propune să transmită către toate generațiile ideea că fericirea nu are vârstă și să arate că niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a munci pentru visul tău.

Forever Young”, single-ul lor de debut, este inspirat de misiunea trupei, iar fetele speră că această piesă să inspire oamenii pentru a vedea frumusețea oricărei vârste și totodată un îndemn pentru că aceștia să-și urmeze visurile.

„Este un sentiment care vine din interior, fie că ai 18 ani, fie că ai 70. Fericirea este cea care te menține tânăr, așa că atâta timp cât sufletul tău este fericit, vârstă devine doar un număr.” – Cardinale

Articole similare

JO, Alex Pizzuti, Max + Johann, single fresh de vară: ”BOOM” (VIDEO)

Alex Pizzuti face echipă cu Max + Johann și JO pentru un single fresh, de vară: „Boom“. În 2020 r...

SHIFT și Diana Matei lansează „Minte-mă” (VIDEO)

Diana Matei colaborează pentru prima dată cu SHIFT și lansează „Minte-mă”. Compus de către artist...

Cleopatra Stratan lansează „Monte Carlo”

Cleopatra Stratan ne invită într-o călătorie muzicală la „Monte Carlo”. Compusă de către Theea Mi...