Advertisement
Advertisement

Cardi B infirmă zvonurile legate de motivul divorțului

Celebrități, CoolNews
share

De când s-a aflat că rapperita încearcă să divorțeze de Offset, au început să apară tot felul de zvonuri legate de motivele care au dus la această separare subită.

Inițial s-a vorbit despre infidelitatea lui Offset, după care se insinua faptul că de fapt Cardi B ar avea pe altcineva. Bineînțeles că s-a luat în calcul și posibilitatea că totul să fie fake, să fie doar o strategie de a atrage atenția asupra să.

În ultimele zile cântăreața a tăcut, dar fiind agasată de întrebări și supoziții, a făcut un Live pe Instagram în care a infirmat toate aceste ipoteze. Cardi a evidențiat faptul că sunt stupide și că ea nu are nevoie de atenție, fiindcă are milioane de fani care o urmăresc. Rapper-ita a mai spus și că are o relație foarte bună cu mama lui Offset – pe care o iubește enorm – și a zis că nu ar putea vreodată să se folosească de fiul ei pentru a-și face reclamă, pentru că în primul și în primul rând nu ar vrea să o rănească pe fosta soacră.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...

Ariana Grande a finalizat divorțul de Dalton Gomez. Care este suma pe care trebuie să o plătească ar...

La mai puțin de trei ani de la căsătorie, Ariana Grande și Dalton Gomez au decis să își despartă dru...

Kim Kardashian în ipostaze romantice alături de noul ei partener. Cei doi nu își mai ascund relația...

După divorțul de Kanye West în 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasă în liniște, cu exce...