Confidenţialitate

Cardi B infirmă zvonurile legate de motivul divorțului

Celebrități, CoolNews
share

De când s-a aflat că rapperita încearcă să divorțeze de Offset, au început să apară tot felul de zvonuri legate de motivele care au dus la această separare subită.

Inițial s-a vorbit despre infidelitatea lui Offset, după care se insinua faptul că de fapt Cardi B ar avea pe altcineva. Bineînțeles că s-a luat în calcul și posibilitatea că totul să fie fake, să fie doar o strategie de a atrage atenția asupra să.

În ultimele zile cântăreața a tăcut, dar fiind agasată de întrebări și supoziții, a făcut un Live pe Instagram în care a infirmat toate aceste ipoteze. Cardi a evidențiat faptul că sunt stupide și că ea nu are nevoie de atenție, fiindcă are milioane de fani care o urmăresc. Rapper-ita a mai spus și că are o relație foarte bună cu mama lui Offset – pe care o iubește enorm – și a zis că nu ar putea vreodată să se folosească de fiul ei pentru a-și face reclamă, pentru că în primul și în primul rând nu ar vrea să o rănească pe fosta soacră.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

TIK TOK depășește INSTAGRAM în România!

TikTok a depășit Instagram în România la numărul de utilizatori. Asta spun datele prezentate de b...

Cruz Beckham și-a pus internetul în cap cu o postare pe Instagram

Cruz Beckham, al treilea fiu al lui David Beckham și-a pus internetul în cap cu o postare pe Instagr...

VIRAL: Faza zilei cu LeBron James în meciul cu Houston Rockets - VIDEO

Ei bine, avem faza zilei cu LeBron James care a devenit virală. Los Angeles Lakers au jucat cu c...