Confidenţialitate

Cardi B infirmă zvonurile legate de motivul divorțului

Celebrități, CoolNews
share

De când s-a aflat că rapperita încearcă să divorțeze de Offset, au început să apară tot felul de zvonuri legate de motivele care au dus la această separare subită.

Inițial s-a vorbit despre infidelitatea lui Offset, după care se insinua faptul că de fapt Cardi B ar avea pe altcineva. Bineînțeles că s-a luat în calcul și posibilitatea că totul să fie fake, să fie doar o strategie de a atrage atenția asupra să.

În ultimele zile cântăreața a tăcut, dar fiind agasată de întrebări și supoziții, a făcut un Live pe Instagram în care a infirmat toate aceste ipoteze. Cardi a evidențiat faptul că sunt stupide și că ea nu are nevoie de atenție, fiindcă are milioane de fani care o urmăresc. Rapper-ita a mai spus și că are o relație foarte bună cu mama lui Offset – pe care o iubește enorm – și a zis că nu ar putea vreodată să se folosească de fiul ei pentru a-și face reclamă, pentru că în primul și în primul rând nu ar vrea să o rănească pe fosta soacră.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

TOP 10 Virgin Radio Romania Breakfast: Ce poți face dacă rămâi fără internet?

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Scandal la MTV VMA: Conor McGregor a sărit la gâtul lui Machine Gun Kelly

Chiar nu ne mai surprinde nimic. Fiecare show la care participă vedete trebuie să vină cu un astfel ...

A murit pentru o poză pe Instagram

O tânără de 32 de ani a murit în încercarea de a face o fotografie care să-i aducă mai mulți urmărit...