Confidenţialitate

Când va apărea ultima piesă nelansată de Avicii înainte de a se sinucide

Celebrități, CoolNews
share

O piesă postmortem produsă de Avicii este aproape gata de lansare, asta după ce unul dintre colaboratorii DJ-ului, Carl Falk a transmis că se lucrează la un material ce era aproape gata atunci când Avicii s-a sinucis. Varianta oficială a piesei nu a fost lansată până în moment, fiind lansată doar o variantă demo în 2015.

Carl Falk a postat pe contul său de Instagram că piesa „Heaven” este o combinație surprinzătoare între ritmurile lui Avicii și vocea solistului Chris Martin de la Coldplay.

Yesterday was a strange and emotional day in many ways trying to finishing these songs. It’s not the same producing without you by my side. I miss you hanging over my shoulder doubting every little thing and detail in the song. #avicii #heaven ❤️

O postare distribuită de Carl Falk (@carlfalkmusic) pe

Din postarea de pe Instagram, Carl Falk dă de înțeles că alte materiale neterminate ale îndrăgitului dj vor fi terminate și lansate.

„Nu pot să produc la fel fără tine alături. Îmi lipsește enorm să știu că ești în spatele meu și te îndoiești de anumite detalii dintr-o piesă”, a transmis Carl Falk în postarea sa de pe Instagram.

Articole similare

Gwyneth Paltrow despre despartirea de Chris Martin

Gwyneth Paltrow vorbeste sincer despre despartirea de Chris Martin, intr-o scriere sincera publicata...

Hurts se pregătește de un nou album!

Au obținut poziții fruntașe în topurile muzicale din întreaga lume cu piesa lor ,,Beautiful life", d...

Se deschide muzeu dedicat lui AVICII

Un muzeu dedicat muzicii și vieții lui Avicii se vă deschide în Stockholm, Suedia, anul viitor. În...