Advertisement
Advertisement

BRUJA lansează „Păsărească” – o piesă care își propune să dărâme stereotipuri

CoolNews, Muzică
share

BRUJA lansează “Păsărească”, o piesă care schimbă paradigma, într-un peisaj muzical în care toată lumea vorbește despre povești de dragoste. BRUJA, o artistă incisivă, cu o atitudine care nu poate fi ignorată, distruge orice stereotipuri legate de relații și transmite un mesaj puternic. 

„Păsărească” este o piesă directă, acidă, lipsită de nonsensuri, care vorbește despre și pentru acei bărbați care sunt în căutarea unei femei care să îi îngrijească asemeni unei mame.

Cu fiecare nouă lansare, BRUJA generează un adevărat uragan, iar această piesă nu putea să ofere mai puțin de atât. Fiecare bărbat care își trăiește viața ghidat de stereotipuri și misoginism poate internaliza versurile cântate de BRUJA pentru a-și schimba perspectiva cu privire la relații.

Am scris piesa asta dintr-un impuls de a schimba puțin lucrurile, de a arăta că nu există roluri stabilite pe care femeile trebuie să le aibă într-o relație, ci există doar stereotipuri cu care ne-am obișnuit atât de mult încât am început să le privim ca realități”, a spus BRUJA.

 

Despre BRUJA

BRUJA este una dintre cele mai fresh apariții din peisajul muzical din România, fiind urmărită de o comunitate puternică de ascultători. Doar pe Spotify, artista are peste 350.000 de ascultători, lunar, iar piesele sale generează sute de mii sau chiar milioane de vizualizări. O artistă care dă conceptului de „women empowerment” un nou înțeles, BRUJA a avut lansări care s-au aflat în topuri. Dintre acestea, amintim: „Overdose”, „Ia Loc”, „Voila” și „Bibelou”.

 

Articole similare

DL Goe si Bruja lansează single-ul "Vise"

Trupa Dl Goe și Bruja dezvăluie "Vise" - epilogul albumului Fata Morgana, album concept lansat în 20...

Șatra B.E.N.Z. lansează albumul „8 CULCAT” împreună cu Def Jam Recordings România

Trupa noii generații, Șatra B.E.N.Z. revine în difuzoarele fanilor cu un nou album numit 8 CULCAT, i...

Rivali la America Express, Jean si Bruja împart aceeași geacă de piele

Jean Gavril și Bruja se înfruntă la America Express pentru marele premiu. În viața reală sunt de fap...