Britney Spears: „Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea”

Celebrități, CoolNews
share

Britney Spears pare să nu mai suporte controlul exercitat de tatăl său, Jamies Spears, sub tutela căruia se află din 2008. Ea încearcă să se elibereze de tutelă cu ajutorul justiției.

„Sunt traumatizată. Îmi vreau viaţa înapoi”, a spus Britney Spears, acum în vârstă de 39 de ani, în timpul audierii online.

„Vreau terminarea acestei tutele fără să fiu evaluată. Această tutelă îmi face mai mult rău decât bine. Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi – trei ani“, a mai spus Britney Spears, potrivit BBC.

În perioada de depresie care a urmat divorţului de Kevin Federline, în 2006 şi pierderii custodiei copiilor ei în 2007, Britney Spears a fost văzută desculţă la o benzinărie sau cum se rade singură pe cap. Multe gesturi extreme ale artistei au condus la punerea ei sub tutela tatălui, care a ajuns astfel să-i controleze averea, dar și să o ajute să-și ducă mai departe viața.

Jamies Spears, tatăl cântăreței, a reacționat valului de acuzații spunând, prin avocatul său, între altele, că ”își iubește fiica și îi este foarte dor de ea”.

Articole similare

Britney Spears, pălmuită de garda de corp a unui baschetbalist. Cum a reacționat artista

Britney Spears a depus plângere după ce ar fi fost pălmuită de agentul de securitate al baschetbalis...

Fanii lui Britney Spears au sunat la poliție după ce artista și-a șters contul de Instagram

Poliția a fost chemată la casa lui Britney Spears după ce artista și-a șters contul de Instagram. ...

50 Cent este în proces după o presupusă mărire a penisului. Ce spune judecătorul

Într-o știre pe care nu credeam că o vom mai scrie în 2022, un judecător a refuzat să respingă proce...