Confidenţialitate

Britney Spears: „Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea”

Celebrități, CoolNews
share

Britney Spears pare să nu mai suporte controlul exercitat de tatăl său, Jamies Spears, sub tutela căruia se află din 2008. Ea încearcă să se elibereze de tutelă cu ajutorul justiției.

„Sunt traumatizată. Îmi vreau viaţa înapoi”, a spus Britney Spears, acum în vârstă de 39 de ani, în timpul audierii online.

„Vreau terminarea acestei tutele fără să fiu evaluată. Această tutelă îmi face mai mult rău decât bine. Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi – trei ani“, a mai spus Britney Spears, potrivit BBC.

În perioada de depresie care a urmat divorţului de Kevin Federline, în 2006 şi pierderii custodiei copiilor ei în 2007, Britney Spears a fost văzută desculţă la o benzinărie sau cum se rade singură pe cap. Multe gesturi extreme ale artistei au condus la punerea ei sub tutela tatălui, care a ajuns astfel să-i controleze averea, dar și să o ajute să-și ducă mai departe viața.

Jamies Spears, tatăl cântăreței, a reacționat valului de acuzații spunând, prin avocatul său, între altele, că ”își iubește fiica și îi este foarte dor de ea”.

Articole similare

Britney Spears spune că nu va mai cânta până nu se eliberează de sub tutela tatălui

Britney Spears spune că nu va mai cânta atâta vreme cât tatăl ei îi controlează cariera, ca parte di...

Britney Spears a obţinut permisiunea de a-şi angaja propriul avocat

Britney Spears, care solicită de anul trecut scoaterea de sub tutela tatălui, a obţinut permisiunea ...

Donald Trump dă în judecată Facebook, Twitter și Google (VIDEO)

Donald Trump anunță că dă în judecată Facebook, Twitter și Google. Nu se limitează la a da în judeca...