Brigada „4 226” lanseaza albumul de debut – „CO$ANO$TRA”

CoolNews, Muzică
share

Gruparea ce-l are în frunte pe RAVA, unul dintre cei mai ascultați artiști de pe serviciile de streaming din România, alături de RAVISVAL, BITTNER, GIOVANNI, ASSAF și ARMIN lansează astăzi albumul de debut –  „CO$ANO$TRA”.

Un statement în care libertatea de exprimare muzicală întâlnește stilul de viață autentic 4 226, materialul, inspirat de dinamică celebrei mafie siciliene, oferă o privire nefiltrată asupra unicității grupului. La doar câteva ore de la lansare, albumul se afla deja în fruntea topului Apple.

„CO$ANO$TRA” este alcătuit din 18 piese ce navighează prin complexitatea puterii, distracției și a loialității, redefinind povestea gangsterilor, în timp ce piese precum “LUNA”, o colaborare cu LENO, pune în lumină o latura rar întâlnită în zona urbană.

Pe lângă colaborarile cu Leno și Macanache, pe album se mai regăsesc nume sonore din industria urbană precum Nane, Killa Fonic, Amuly sau Super ED.

Ca debut, „CO$ANO$TRA” anunță sosirea unei noi forțe muzicale în peisajul urban. Cu o experiență sonoră ce îi cufundă pe ascultători într-o lume în care puterea, pasiunea și autenticitatea se ciocnesc, albumul este o simfonie a vieții de gangster contemporan.

4 226 este un grup de hip-hop format de RAVA alături de Ravisval, Armin, BITTNER, Giovanni și ASSAF. Cu un nume inspirat de o serie de arme care au fost folosite de RAVA ca adolescent, gruparea este definită de diversitatea atât de stil, cât si de experiența pe care o aduce fiecare membru.

Articole similare

NOUĂ UNȘPE x RAVA x BITTNER îți citesc în ,,ZODIAC”

,,ZODIAC" e piesa pe care o veți pune pe repeat, colaborarea extraordinară dintre NOUĂ UNȘPE (911), ...

Holy Molly și RAVA sunt otrăviți cu iubire în ,,Spune-mi"

Prima colaborare dintre Holy Molly și RAVA aduce vocea versatilă și interpretarea emotivă a lui Holy...

Șatra B.E.N.Z. lansează albumul „8 CULCAT” împreună cu Def Jam Recordings România

Trupa noii generații, Șatra B.E.N.Z. revine în difuzoarele fanilor cu un nou album numit 8 CULCAT, i...