Confidenţialitate

[BREAKFAST] Uși sau roți? Aceasta este întrebarea

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

O dezbatere care avea intenția să stabilească dacă există mai multe roți sau uși în lume, a luat internetul cu asalt.

Discuția a împărțit utilizatorii rețelelor sociale în echipe, o parte indicând spre hoteluri, blocuri de apartamente și cămine, iar cealaltă citând valize, biciclete și alte obiecte comune care funcționează cu roți.

Potrivit site-ului Know Your Meme, care urmărește meme populare de pe internet, dezbaterea a început să se aprindă când utilizatorul Twitter Ryan Nixon a postat un sondaj săptămâna trecută în care întreba: „Crezi că există mai multe uși sau roți în lume?

Peste 223.000 de oameni au votat în sondaj, roțile bătând ușile.

Dezbaterea a devenit virală și pe TikTok. #TeamDoors arăta spre zgârie-nori, cabine de baie, uși pentru câini și uși de frigider care se adună în întreaga lume.

Dar #TeamWheels a subliniat că, în timp ce clădirile mari de birouri au multe uși, au și scaune de birou care au adesea roți. Motocicletele și bicicletele au două roți și nu au uși – lista poate continua.

TOPIC: #teamwheels spune că există mai multe roți în lume. #TeamDoors spune că există mai multe uși în lume. Care este alegerea ta?

Articole similare

[BREAKFAST] Profesorilor le va fi interzis prin lege să facă meditații cu elevii lor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că în viitoarea lege a Educaţiei va fi prevăzută interdi...

[BREAKFAST] Spania, prima țară din Europa care ar putea oferi concediu menstrual

Proiectul noii legi pe care guvernul spaniol îl discută propune acordarea a trei zile de concediu me...

Comediantul Darius Grigorie a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...