[BREAKFAST] Uși sau roți? Aceasta este întrebarea

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

O dezbatere care avea intenția să stabilească dacă există mai multe roți sau uși în lume, a luat internetul cu asalt.

Discuția a împărțit utilizatorii rețelelor sociale în echipe, o parte indicând spre hoteluri, blocuri de apartamente și cămine, iar cealaltă citând valize, biciclete și alte obiecte comune care funcționează cu roți.

Potrivit site-ului Know Your Meme, care urmărește meme populare de pe internet, dezbaterea a început să se aprindă când utilizatorul Twitter Ryan Nixon a postat un sondaj săptămâna trecută în care întreba: „Crezi că există mai multe uși sau roți în lume?

Peste 223.000 de oameni au votat în sondaj, roțile bătând ușile.

Dezbaterea a devenit virală și pe TikTok. #TeamDoors arăta spre zgârie-nori, cabine de baie, uși pentru câini și uși de frigider care se adună în întreaga lume.

Dar #TeamWheels a subliniat că, în timp ce clădirile mari de birouri au multe uși, au și scaune de birou care au adesea roți. Motocicletele și bicicletele au două roți și nu au uși – lista poate continua.

TOPIC: #teamwheels spune că există mai multe roți în lume. #TeamDoors spune că există mai multe uși în lume. Care este alegerea ta?

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...