[BREAKFAST] Theo Rose și Andrei Bănuță au cucerit trendingul românesc cu piesa „Spune-i Mamă”

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

În studioul Virgin Radio Romania au venit regii trendingului românesc, Theo Rose și Andrei Bănuță!”, a spus Andrei Niculae când în cei doi artiști au intrat în matinal.

Cei doi invitați au vorbit astăzi despre cea mai nouă piesă a lor, „Spune-i Mamă”, care a ajuns în 24 de ore la peste 1 milion de vizualizări și se situează acum pe primul loc în trendingul românesc!

Andrei Bănuță ne-a povestit că totul a început cu un challenge pe Tik Tok la care a participat și el, dar a pierdut. Theo Rose l-a sunat apoi pentru a-i propune să continue să scrie piesa pe care o începuse, iar acesta i-a propus să o scrie împreună.

URMĂREȘTE ÎNTREAGA INTERVENȚIE A LUI ANDREI BĂNUȚĂ ȘI THEO ROSE DIN BREAKFAST-UL DE AZI, CHIAR AICI

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Theo Rose, DOMINO și Alessandra îți schimbă starea cu “NU MĂ DUC LA CLUB”

"NU MĂ DUC LA CLUB" e piesa perfectă pentru zilele în care, chiar dacă drumurile te duc la muncă, vr...

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine în România

Red Bull Dance Your Style revine. Una dintre cele mai iubite competiții internaționale de dans, în c...

Andrei Bănuță cântă despre un ,,Altfel de amor”

Despre o astfel de iubire cântă Andrei Bănuță în noul lui single. După ce a cucerit inimile ascultăt...