Confidenţialitate

[BREAKFAST] Sosia lui Vladimir Putin se teme să nu fie confundat și atacat

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Slawek Sobala este angajat într-o meserie cel puțin interesantă. Bărbatul are 53 de ani și este, de 8 ani, singura sosie a președintelui rus, Vladimir Putin. Din cauza urii ucrainenilor față de liderul de la Kremlin, dublura lui Putin se teme să nu fie atacat de aceștia.

Dublura lui Putin i-a cerut liderului de la Moscova să oprească războiul din Ucraina, dar spune că cererea sa nu a fost luată în considerare.

Slawek Sobala a câștigat sume colosale de pe urma dublării persoanei lui Vladimir Putin, iar în prezent locuiește în Wroclaw, din Polonia.

Asemănarea cu Putin îl pune în pericol pe Sobala. Dat fiind faptul că în zona în care locuiește există o mare comunitate de ucraineni, Sobala a avut parte de multe evenimente care i-au pus viața în pericol, din cauza aspectului său fizic.

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

[AUDIO] Sorin Cîmpeanu ON AIR la Breakfast despre rezultatele la BAC, abandonul școlar și noile burs...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veron...

[BREAKFAST] Avocat Anca Elena Bălășoiu ON AIR despre anularea dreptului la avort în SUA [AUDIO]

Curtea Supremă de Justiție din SUA a anulat cauza Roe vs. Wade, punând capăt la aproape jumătate de ...

[BREAKFAST] Un bărbat din Bihor s-a ales cu dosar penal și a fost trimis în judecată pentru că a sco...

Un bărbat din Bihor a fost trimis în judecată pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod frau...