[BREAKFAST] Scandal uriaș la un restaurant din Hamburg. Fostul cancelar al Germaniei a refuzat să plătească comanda

CoolNews, NEWS
share

A fost scandal uriaș la un restaurant din Hamburg după o comandă de 6000 euro care nu a fost plătită de fostul cancelar al Germaniei, Gerhard Schröder.

S-a întâmplat într-un restaurant din Hamburg după ce un om de afaceri din Teheran a comandat (și a cheltuit) mai mult decât se așteptase fostul lider german. Sâmbăta trecută, Gerhard Schröder a invitat un grup mic de prieteni și cunoscuți la Lakeside, un restaurant pe malul Alsterului, cu o vedere splendidă asupra turnurilor Hamburgului: unul dintre cele mai bune restaurante din Germania. Din câte se știe, Schröder a fost întotdeauna un mare admirator al vinurilor italiene și franceze. Nu se știe cine a mai participat la cina oferită de acesta. 
Meniul a conținut printre altele waygu bavarez și lămâi Amalfi. Conform tradiției complexe care reglementează invitațiile la cină în Germania, Schröder le-a explicat invitaților că va găzdui cina, cu câteva băuturi incluse. Dar că, dacă cineva și-ar dori ceva mai mult sau diferit, ar trebui să-și plătească. Cineva nu a înțeles sau s-a prefăcut că nu înțelege. Acesta este un oaspete iranian – o țară în care tradiția invitațiilor la cină este cu totul diferită – un om de afaceri de 41 de ani a comandat băuturi de 6.117 euro. Când a sosit nota de plată, Schröder a refuzat să plătească, dar și omul de afaceri care a invocat că el este invitat.  Situația a degenerat atât de mult încât a trebuit să intervină poliția (care l-a luat pe iranian) și i s-a adus o acuzație de fraudă. În hotel se pare că au mai fost și alte experiențe neplăcute cu el.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...