[BREAKFAST] Raluka a venit cu cel mai frumos „Buchet de trandafiri” de 8 martie

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Raluka a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae și ne-a adus cel mai frumos „Buchet de trandafiri” de 8 martie, cea mai nouă piesă semnată de artistă.

Am aflat azi dimineață că Raluka se pricepe foarte bine la oameni și își poate da seama ce fel de personalitate au, într-un timp foarte scurt:

„Îmi spunea o prietenă de curând că deja este foarte scary treaba asta, pentru că de fiecare om de care i-am spus că mi se pare că e într-un fel sau altul, vine după câteva săptămâni și îmi zice că fix așa e, cum i-am spus eu”, ne-a povestit Raluka azi dimineață la Breakfast.

URMĂREȘTE CLIPUL ÎN DIRECT CU RALUKA LA BREAKFAST CHIAR AICI

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...