[BREAKFAST] Flavia Durach, specialist în studiul dezinformării, despre panica prețului la pompă a carburantuluiși specula

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Flavia Durach – Specialist în studiul dezinformării – a fost astăzi în direct prin telefon la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, pentru a discuta despre panica și specula prețului la pompă a carburantului.

CONTEXT: Ieri seară, după ce a circulat pe internet informația cum că prețurile carburanților vor crește semnificativ de astăzi, mii de români s-au pus la coadă la benzinării pentru a alimenta la un preț mai mic decât cel speculat.

Informația a fost infirmată mai târziu de către Ministrul Energiei, dar a fost mult prea târziu, foarte mulți români continuând să alimenteze sau chiar să cumpere și rezerve în canistre.

ASCULTĂ MAI JOS INTERVENȚIA FLAVIEI DURACH DIN BREAKFAST: 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...