[BREAKFAST] Ce personaj din serialul „Wednesday” ești, în funcție de zodie?

CoolNews, Filme, NEWS
share

Serialul Wednesday a devenit unul dintre cele mai populare serii de pe Netflix. Este inspirat din filmul „Familia Addams” și combină două genuri, într-unul singur: o poveste clasică, pentru adolescenți, combinată cu un complot, bazat pe mister și crimă. Vrei să știi ce personaj din Wednesday ești, în funcție de zodie?

 

Berbec: Gomez Addams (Luis Guzmán)

Berbecul este un semn de foc caracterizat de pasiune. Berbecii luptă, acționează și fac parte dintre cele mai pasionate, ambițioase și dinamice zodii. Sunt recunoscuți și pentru temperamentul mai vulcanic, așa că Berbecul îl reprezintă perfect pe Gomez Addams. La fel ca semnul din zodiac, Gomez face numeroase eforturi pentru a-i apăra pe cei din familie, pe care îi iubește nespus.

 

Taur: Xavier Thorpe (Percy Hynes White)

Xavier Thorpe devine un bun prieten al lui Wednesday în serialul omonim, deși au numeroase controverse pe parcursul episoadelor. Adolescentul este artist și dispune de creativitate. Talentele tale nu sunt puține, de aceea se poate încadra perfect în zodia Taur. Vorbim despre un semn zodiacal care apreciază lucrurile frumoase și simple și pune accent pe liniște și pace interioară. Un mic artist, la fel ca Xavier.

 

Gemeni: Directorul Larissa Weems (Gwendoline Christie)

Ești Gemeni sau ai ascendent în Gemeni? Te-ai putea regăsi în directoarea Academiei Nevermore, Larissa Weems. Aceasta vrea să aducă laolaltă studenții care nu se adaptează sau au puteri neobișnuite. La fel ca acest semn din zodiac, directoarea nu este ceea ce pare la prima vedere. Poate să aibă și o latură secretă, la fel si tu.

 

Rac: Eugene Otinger (Moosa Mostafa)

Personajul Eugene din serialul „Wednesday” devine un bun prieten al fetei din familia Addams. Putem spune că este cel mai grijuliu, atent, sincer și sensibil student de la Nevermore. Se interesează de soarta fetei chiar și atunci când este pe patul de spital și îi oferă sprijin la nevoie. Poate fi vorba despre Raci, care se bucură de aceste calități și stau mereu alături de cei pe care îi iubesc.

 

Leu: Enid Sinclair (Emma Myers)

Enid este în serial una dintre cele mai populare studente de la Academia Nevermore. Acest personaj se încadrează perfect în energia Leului, pentru că este iubită de colegii ei și își dorește mereu să iasă în evidență. Modul în care este creionat personajul lui Enid, care era și vârcolac, ne face să spunem că întruchipează perfect Leii, care își doresc atenție și prietenii solide.

 

Fecioară: Tyler Galpin (Hunter Doohan)

În film, Tyler este fiul șerifului, nu un student la Academia Nevermore. Acesta a fost capabil să stabilească o prietenie plăcută cu Wednesday. El abordează relația cu bunătate și sensibilitate, așa cum ar proceda orice Fecioară. Are o natură calmă și este o persoană de încredere, lucru care o cucerește chiar și pe Wednesday, protagonista serialului.

 

Balanță: Morticia Addams (Catherine Zeta-Jones)

Morticia este soția lui Gomez și mama lui Wednesday. Este întruchipată de frumoasa și celebra actriță Catherine Zeta-Jones. Morticia încearcă să-i înțeleagă pe toți membrii familiei și vrea să se conecteze cu ei la un nivel profund. Este o mediatoare, așa că acest lucru se aliniază la particularitățile zodiei Balanță, un semn de aer care dorește adevăr și menținerea păcii. Morticia are și un simț estetic dezvoltat, întocmai ca nativii acestui semn.

 

Scorpion: Wednesday Addams (Jenna Ortega)

Personajul principal și iubit de toată lumea, Wednesday, este misterioasă, știe să țină secrete și este cam suspicioasă cu cei din jur. Întocmai ca zodia de apă, Scorpion! În schimb, trebuie să amintim și de faptul că are o inimă bună și este sensibilă când vine vorba despre cei pe care-i iubește. Cuvintele cheie ale Scorpionului sunt ambiție, pasiune, renaștere, spiritualitate și magnetism. De toate se bucură și tânăra Addams.

 

Săgetător: Dr. Valerie Kinbott (Riki Lindhome)

Sagetatorii au fire directă și le place să ofere sprijin. Vorbim despre o zodie dinamică, de acțiune, care ia decizii din mers. La fel este și doctorul Valerie Kinbott în serialul Wednesday. Este un ghid care vrea să promoveze evoluția și descoperirea și vine în ajutorul personajului principal, pentru a se înțelege mai bine pe sine.

 

Capricorn: Pugsley Addams (Isaac Ordonez)

În serial, Pugsley este fratele mai mic și mai sensibil al lui Wednesday și mezinul familiei Addams. Din păcate, este hărțuit de colegii de școală, dar caută să provoace drame și tot felul de probleme, doar ca să se distreze. Cu toate acestea, ca și nativii zodiei Capricorn, Pugsley știe că singurii oamenii la care poate găsi refugiul si iubirea de care are nevoie sunt membrii familiei.

 

Vărsător: Ms. Marilyn Thornhill (Christina Ricci)

Vărsătorii sunt cei care preferă metodele naturale și alternative ale vieții. Ei bine, Marilyn Thornbill este profesoara lui Wednesday și o nonconformistă, care iubește stilul de viață neconvențional. Aceasta are numeroase cunoștințe despre istorie și știință, care se pot adăuga la caracteristice Vărsătorului. Vrea să-și ajute elevii prin orice metode, bune sau rele. Să nu uităm că cei din zodia Vărsător sunt extrem de liberi în gândire și nu le plac lucrurile simple, încercând să facă totul diferit față de cei din jur.

 

Pești: Bianca Barclay (Joy Sunday)

Bianca Barclay este în serial o studentă eminentă, grațioasă, frumoasă și foarte populară. Datorită puterilor sale supranaturale, reușește să cucerească admirația dar și inimile colegilor săi din Academie. Să ne amintim că zodia Pești este un semn al creației și al renașterii, ce posedă o intuiție puternică și că îi poate îndemna pe cei din jur, cu o energie aproape hipnotică.

Articole similare

Tim Burton se pregătește de sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Serialul nu se va mai filma în Româ...

Sezonul doi al „Wednesday”, popularul serial produs de Netflix și regizat de legendarul Tim Burton, ...

Lisa Loring, prima actriță care a interpretat-o pe Wednesday Addams, a murit

Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pentru prima dată pe Wednesday Addams în serialul original...

Când apare sezonul 2 din Wednesday? Victor Dorobanțu ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache

Știai că Thing din serialul fenomen al momentului, Wednesday e român? Sau că e de fapt magician? Sau...