[BREAKFAST] Bucătarul reginei Elisabeta divulgă rețeta secretă de omletă. Coaja de lămâie și nucșoară nu lipsea niciodată

CoolNews, NEWS
share

Regina și-a schimbat rareori alimentația ei sănătoasă, iar omleta a devenit un element de bază pentru micul dejun.

Poate sună puțin ciudat, dar este complet adevărat. Regina Elisabeta își savura ouăle omletă cu coajă de lămâie și nucșoară.

Atunci când Regina dorea o mâncare plină de proteine la micul dejun, bucătarul ei începea cu trei ouă bio și o lingură de lapte. El bătea bine înainte de a turna amestecul într-o tigaie caldă, la foc mic, cu o lingură de unt. Acest lucru avea rolul de a menține ouăle pufoase și de a evita formarea de cocoloașe. Chiar înainte ca ouăle să se întărească complet, el adăuga în jur de o linguriță de coajă de lămâie și un vârf de cuțit de nucșoară. După ce ouăle se închegau complet, erau garnisite cu piper negru și arpagic și erau servite imediat Majestății Sale.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

BREAKING NEWS: Regina Elisabeta a II-a în stare gravă. Rudele s-au adunat de urgență la castelul Bal...

Medicii Reginei Elisabeta a II-a „sunt îngrijorați” de sănătatea acesteia și au recomandat să rămână...

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv pentru COVID-19

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv pentru COVID-19 duminică (20 februarie) și se confrun...

Am aflat rețeta de biscuiți de Crăciun pe care îi mănâncă Regina Angliei! Nu, nu e glumă

Dacă vrei să mănânci ca un rege de Crăciun, atunci ai noroc, pentru că patiserii de la Palatul Bucki...