Regina și-a schimbat rareori alimentația ei sănătoasă, iar omleta a devenit un element de bază pentru micul dejun.
Poate sună puțin ciudat, dar este complet adevărat. Regina Elisabeta își savura ouăle omletă cu coajă de lămâie și nucșoară.
Atunci când Regina dorea o mâncare plină de proteine la micul dejun, bucătarul ei începea cu trei ouă bio și o lingură de lapte. El bătea bine înainte de a turna amestecul într-o tigaie caldă, la foc mic, cu o lingură de unt. Acest lucru avea rolul de a menține ouăle pufoase și de a evita formarea de cocoloașe. Chiar înainte ca ouăle să se întărească complet, el adăuga în jur de o linguriță de coajă de lămâie și un vârf de cuțit de nucșoară. După ce ouăle se închegau complet, erau garnisite cu piper negru și arpagic și erau servite imediat Majestății Sale.
sursa foto: Shutterstock