[BREAKFAST] Andrei Niculae de la Breakfast față în față cu Andrei Niculae de la ADR

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Gongul a sunat, cei doi Andrei Niculae s-au confruntat, publicul a votat!

Neaaah, glumim! N-a fost nicio confruntare. Pur și simplu, nu ne iese cu ceartă. Ba chiar a fost cu mult râs și fun și nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, aveți chiar aici dovada:

 

Dacă pe Andrei Niculae de la Breakfast îl cunoști și te trezești cu glumele lui în fiecare dimineață, pe Andrei Niculae de la ADR l-am cunoscut și noi tot recent.

Andrei Niculae a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii pentru Digitalizarea României, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată pe 30 decembrie 2022 în Monitorul Oficial, conform Agerpres.

Pentru că există deja doi super-Andrei-Niculae, trebuia să-i punem la un loc și să îi trecem printr-un test fulger. Veronica Trandafir s-a ocupat de acest aspect și le-a pregătit Andreilor un set de 5 întrebări.

Răspunsuri care mai de care mai aplicate, mai amuzante, dar toate cu o doză sănătoasă de stare de bine!

 

Cu Andrei Niculae (al nostru) și Veronica Trandafir ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...