Confidenţialitate

BoyFlow se alătură familiei Cat Music Spain

Celebrități, CoolNews
share

BoyFlow are fani în Columbia, Mexic, Argentina și Venezuela și speră că va reuși să cucerească lumea.

Artistul care a cucerit America Latină face parte din familia Cat Music Spain, alături de care lansează și primul single pe 2021. Dacă nu știai, Cat Music Spain e filiala spaniolă a cesei de discuri Cat Music.

Piesa lui BoyFlow se numește „El Tren” și are o poveste personală, care dezvăluie experiența trăită de artist într-o relație toxică. Lui BoyFlow îi place să fie versatil și să își pună amprenta pe piesele pe care le creează, iar genurile lui preferate sunt reaggeton, pop și trap.

La vârsta de 24 de ani, BoyFlow se prezintă drept cântăreț, pianist, compozitor și producător de muzică.

„Acest proiect a început datorită lui Sergiu Stoiadin, directorul label-ului Cat Music Spain. Am luat legătura cu el pe Instagram, căutam o casă de discuri care să aibă aceeași abordare și viziune ca mine, concentrându-se în mod deosebit pe promovarea în America Latină.

Acum am ocazia să arăt lumii talentul și muzica mea. Vineri vom lansa prima piesă împreună ce se numește «El Tren». Piesa deja a fost difuzată în exclusivitate la Los 40 Global Show cu Tony Aguilar, ceea ce mă entuziasmează, mai ales că primesc deja mesaje de la fani care se identifică cu versurile.

Unul dintre obiectivele mele este ca fiecare single la care lucrăm să ajungă la toți cei care se pot identifica cu poveștile din spatele muzicii mele. Visez să fiu un artist internațional, care umple un stadion, iar alături de echipa mea, simt că vom realiza împreună acest vis”, povestește BoyFlow.

Articole similare

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată, cele mai notabile modificări fiind ...

EURO 2020: Italia - Spania, în semifinale

Naţionala de fotbal a Italiei s-a calificat în semifinalele EURO 2020 după ce a eliminat Belgia, vin...

STUDIU: Românii muncesc cel mai mult din UE. Câte zile libere pe an au spaniolii

Se apropie 1 iunie, o zi liberă de la stat, lucru cam rar întâlnit anul acesta. Sunt doar 7 zile ...