Confidenţialitate

#BOOM: Pentru ce mulțumesti tu?

CoolNews
share

Pentru ce mulțumești tu? Asta a fost întrebarea lui Andrei Niculae care de dată această a vrut să deschidem puțin ochii!

Au venit foarte multe mesaje, iar asta ne-a bucurat enorm pentru că e frumos să fii conștient de toate lucrurile pe care le ai în prezent și să mulțumești pentru ele!

Fii atent aici:

Monica, Reșița: Sunt mulțumită pentru familiași prietenii pe care îi am.

Alexandra:Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am în viața și pt faptul că am scăpat de cancer 🙂 se poate! Trebuie doar să gândești pozitiv și să crezi că ești atât de puternic încât nu te dărâma nimic! Felicitări pentru topic!

Ted, București: Mulțumesc tatălui meu că mi-a cumpărat o mașină nouă de ziua mea și chiar acum este pe drum cu ea spre Bucuresti!

Dumii, Brăila: Vreau să mulțumesc pentru familia pe care o am, pentru că m-au susținut la fiecare alegere bună pe care am făcut-o. Și va mulțumesc și vouă că ne dați posibilitatea și să ne gândim și să apreciem lucruriile pe care le avem!

 Alexandru: Eu îmi mulțumesc mie că am capacitatea de a fi pozitiv și am învățat să văd partea bună în orice lucru . Va doresc la fel. Toți suntem super eroii propriilor vieti !!

Mihaela: Bună!Eu sunt mulțumită că am un copil și că suntem sănătoși!!Dacă suntem sănătoși putem să facem ce dorim! O zi frumoasă!

Articole similare

CUM A REACTIONAT UN SOFER DE UBER CAND SI-A AUZIT NUMELE LA RADIO

O zi ca oricare alta pentru toată lumea, mai puțin pentru domnul Eugen care s-a nimerit să o aducă p...

3 moduri simple prin care poți face rost de câteva numere de telefon în prima ta zi de facultate

Hello! Andrei Niculae aici. Știu că azi e prima ta zi de facultat și m-am gândit că poate ai nevo...

Așa s-a încheiat Tomorrowland - VIDEO

Weekend-ul trecut a fost efectiv de vis pentru clubberi din toată lumea. Ei au scris încă un an de p...
X