#BOOM: Pentru ce mulțumesti tu?

CoolNews
share

Pentru ce mulțumești tu? Asta a fost întrebarea lui Andrei Niculae care de dată această a vrut să deschidem puțin ochii!

Au venit foarte multe mesaje, iar asta ne-a bucurat enorm pentru că e frumos să fii conștient de toate lucrurile pe care le ai în prezent și să mulțumești pentru ele!

Fii atent aici:

Monica, Reșița: Sunt mulțumită pentru familiași prietenii pe care îi am.

Alexandra:Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am în viața și pt faptul că am scăpat de cancer 🙂 se poate! Trebuie doar să gândești pozitiv și să crezi că ești atât de puternic încât nu te dărâma nimic! Felicitări pentru topic!

Ted, București: Mulțumesc tatălui meu că mi-a cumpărat o mașină nouă de ziua mea și chiar acum este pe drum cu ea spre Bucuresti!

Dumii, Brăila: Vreau să mulțumesc pentru familia pe care o am, pentru că m-au susținut la fiecare alegere bună pe care am făcut-o. Și va mulțumesc și vouă că ne dați posibilitatea și să ne gândim și să apreciem lucruriile pe care le avem!

 Alexandru: Eu îmi mulțumesc mie că am capacitatea de a fi pozitiv și am învățat să văd partea bună în orice lucru . Va doresc la fel. Toți suntem super eroii propriilor vieti !!

Mihaela: Bună!Eu sunt mulțumită că am un copil și că suntem sănătoși!!Dacă suntem sănătoși putem să facem ce dorim! O zi frumoasă!

Articole similare

#BOOM: Câţi bani ai lăsat la service ultimă dată?

O nouă întrebare boom i-a făcut pe ascultătorii Virgin Radio să deschidă whatsapp-ul. Andrei Niculae...

BOOM: Ce te face să îţi pierzi controlul?

O nouă întrebare boom la Virgin Radio România a ieşit pe gura colegului Andrei Niculae. Ce te fac...

KSHMR revine sub un alt nume

KSHMR, dj-ul cea zguduit vara trecută plaja de la Neversea, revine sub un nou alias cu care ne tot ț...