Confidenţialitate

Black Friday: Unde găsești cele mai mari reduceri

CoolNews, Viral
share

Aproape toți marii retaileri din România au pregătit de Black Friday reduceri masive, care pot ajunge chiar și la 90%, pentru milioane de produse. S-au scos la vânzare la preț redus automobile și telefoane mobile, aspiratoare și frigidere, cărți, articole vestimentare, chiar și produse cosmetice.

Specialiștii spun că în această perioadă nivelul vânzărilor va depăși pragul de 170 de milioane de euro.

Am căutat cele mai mari reduceri din prima zi de Black Friday

eMag a anunţat că a pregătit două milioane de produse în ofertă, iar valoarea totală a reducerilor va ajunge la 40 milioane euro. Oferta de Black Friday cuprinde şi produse speciale, precum aur, autoturisme şi vouchere de 100 de euro la preţ de 50 de euro oferite de Tarom.

iPhone 7 32GB a fost scos la vânzare la preț de 2.300 de lei la prima oră a dimineții, iar stocul s-a epuizat în câteva minute.

Sunt reduceri masive și la EvoMag, unde televizoarele LED Samsung cu diagonală de 61cm au fost vandute la un preț cu 33% mai mic (599 lei). Stocul a fost epuizat imediat. Retailerul mai vinde televizioare LED Orion diagonală de 61cm la prețul de 460 lei.

La Altex, o cameră de acțiune GoPro Hero5 BlackEdition a primit o reducere de 300 de lei și costă acum 1.700 de lei.

Banca Transilvania a anunţat că, pe site-ul băncii, pe Twitter şi Instagram se va desfăşura campania de shopping bancar online BANK Friday, în intervalul 8.00 – 20.00.

Asta înseamnă reduceri, gratuităţi sau alte beneficii la stocuri de produse şi servicii pentru persoane fizice şi companii: credite, carduri, overdraft, sticker de plata, Internet Banking, Mobile Banking, leasing auto şi leasing operational, după cum a anunţat banca.

Ediţia din acest an a campaniei aduce o premieră: două dintre produse – Stickerul BT Pay şi Cardul BT Visa Electron personalizat cu poză – pot fi accesate exclusiv prin social media, prin Twitter şi Instagram.

Magazinul foto/video F64 are reduceri chiar și de câteva mii de lei la unele aparate foto. De exemplu, un Sony Mirrorles A7S Full-Frame costă 7.000 lei, preț redus de la 9.300 de lei.

Telekom oferă de Black Friday telefoane la preţul de 1 leu cu net nelimitat 4G. Cu doar un leu pot fi cumparate un IPhone SE 4 GB, un HTC Desire sau un LG K4.

Orange anunţă campanie de reduceri începând de azi şi pe toată durata weekendului. În primul rând, compania oferă voucherul special de Black Friday, disponibil pe site-ul oficial, în baza căruia se vor acorda reduceri de 10% din valoarea totală a comenzilor lansate în cadrul campaniei.

De asemenea, aşa cum anunţă pe propriul site, „Orange pune la bătaie reduceri record, specifice Black Friday, atât la telefoane cât şi la accesoriile disponibile în shop”.

Black Friday marchează, de mai bine de opt decenii, începutul sezonului de cumpărături din preajma Crăciunului în SUA. Sărbătoarea cumpărăturilor se desfăşoară în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, imediat după Ziua Recunoştinţei.

Articole similare

BLACK FRIDAY 2019: Cea mai mare comandă pentru un TV, până la această oră - 12.176 LEI

Magazinele care au furat startul pentru Black Friday 2019 pare că au de câștigat. Să-ți iei mașină d...

BLACK FRIDAY 2019: Până la ora 14, românii au cumpărat în rate de peste 51.000.000 lei

Până la ora 14, valoarea totală a volumelor tranzacționate online de Black Friday 2019 a ajuns la 11...

BLACK FRIDAY 2019: Ce se întâmplă dacă nu ai putut plăti cu cardul

A început fuga după reduceri de Black Friday 2019 şi deja au apărut primele probleme. Mulți se plâng...