A început Black Friday 2017. Care sunt cele mai mari reduceri de Black Friday

CoolNews, VirginTonic
share

Vineri este ziua în care se fac cumpărături masive de Black Friday în România. Se estimează că pe data de 17 noiembrie valoarea totală a tranzacțiilor online va ajunge la peste 175 milioane lei.

Am aflat deja care sunt cele mai mari reduceri.

Unii au furat startul și au deja ofertele la vedere de câteva zile, alții au împărțit vouchere pentru reduceri suplimentare. Alții au insomnii în noaptea de joi spre vineri pânndind momentul în care se activează reducerile, nu de alta dar prețurile bune vin și cu niște cantități limitate. De exemplu, un mare magazin online, care a pornit toată nebunia Black Friday, anunță că pune la bătaie televizoare HD de 81 cm la doar 399,99 de lei. Doar că stocul va fi de 1.000 de bucăți. Pentru cei care s-au plictisit de frigiderul mic, tot ei anunță și combine frigorifice de 170.5 cm, Clasa A+, la 599,99 de lei, însă doar pentru 500 de bucăți.

Dacă vrei un telefon nou, urmărește siteurile operatorilor. Mulți anunță prețuri pronind de la 1 leu pentru modele tari de smartphone. Atenție însă la textul lung care însoțește ofertele, pentru că prețurile vin și cu un abonament pe o perioadă minimă.

Pe parcurusl zilei de vineri 17 noiembrie, adică de Black Friday 2017, o să-ți semnalăm pe virginradio.ro cum se activează ofertele tari și cum să profiți de prețurile reduse. Ca să nu stai totuși cu ochii lipiți de monitor, află că presa a fost chemată să urmărească Black Friday 2017 de la sediul celui mai important procesator de plăți online de la noi la ora 7:00. Așa că te poți aștepta ca la ora 7:00 să se activeze și cele mai multe oferte online Black Friday 2017.

Ce produse se epuizează primele de Black Friday

Aproximativ 60% din totalul produselor achiziționate de Black Friday sunt din categoria IT&C, arată datele procesatorului de plăți PayU.

Un interes din ce în ce mai crescut se remarcă pentru produsele din categoria eTail, precum home&deco, produse alimentare, produse cosmetice, vinuri.

De unde vine obiceiul reducerilor de Back Friday

Black Friday marchează, de mai bine de opt decenii, începutul sezonului de cumpărături din preajma Crăciunului în SUA. Sărbătoarea cumpărăturilor se desfăşoară în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, imediat după Ziua Recunoştinţei.

Românii sunt mai cu moț, așa că și Black Friday 2017 se marchează cu o săptămână înaintea americanilor.

Şi în acest an, marii retaileri americani se întrec în reduceri de Black Friday, pentru multe dintre ele cumpărătorii formând cozi chiar cu o zi înainte în fața magazinelor.

Din 2011, când eMag a organizat pentru prima dată Black Friday în România, fenomenul a avut creşteri considerabile în fiecare an.

Un studiu realizat de Kantar Millward Brown, după ediţia de anul trecut a Black Friday, a arătat că 94,3% din populaţia cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani auzise de eveniment.

Acelaşi studiu a confirmat preferinţa tot mai ridicată a românilor pentru cumpărăturile online. De Black Friday, 47,5% din cei care au achiziţionat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalităţi.

Articole similare

Ce au cumpărat românii până acum de Black Friday

Vinerea de la mijlocul lui noiembrie a venit cu reducerile mult așteptat pentru amatorii de chilipir...

Nicoleta s-a prins CSAUD și a câștigat 1999,99 de euro, de Black Friday - VIDEO

Nicoleta Vilău din București s-a prins CSAUD la Virgin Radio Romania și a câștigat 1999,99 de euro, ...

Black Friday: Cât au cheltuit românii până acum

Perioada reducerilor masive a început și, așa cum se așteptau retailerii, românii s-au pus pe cumpăr...
X