Confidenţialitate

Bitză revine cu o nouă piesă – Mama spunea – alături de Tata Vlad

CoolNews, Muzică
share
La nouă luni de la ultima piesă lansată, Bitză revine pe scena rap-ului românesc cu o nouă piesă, alături de Tata Vlad. Piesa  Mama spunea continuă seria de mesaje sociale, puternice, pe care Bitză le-a inclus în versurile sale de-a lungul întregii cariere. Iar, într-o perioadă în care sentimentele de speranță și puterea de a continua sunt puse la grea încercare pentru fiecare dintre noi, piesa aceasta este chiar cea care te poate ajuta să mergi mai departe.
Versurile din refren Pot să urc sau să cad, tre’ să lupt și să trag, mai bine să am amintiri decât regrete / D-asta sunt gata să alerg în furtună pentru visele mele confirm cele spuse anterior, iar motivul deseori folosit prin  Mama spunea întărește ideea de sfaturi pe care le-am primit cu toții, dar pe care poate am uitat să le mai ascultăm.

Au trecut 17 ani de la ultima piesă pe care am lansat-o împreună cu Tata Vlad. Practic, mai mult poate decât vârsta celor care acum încep să descopere magia din spatele rap-ului românesc. Lucrurile s-au legat extraordinar mai ales ca mesaj, titlul ultimei noastre piese fiind ”Următorul pas”, iar acum cred că fix despre asta e vorba – următorul pas pe care îl avem cu toții de făcut este să credem în noi, în visurile noastre și să avem puterea de a nu renunța. Iar când toate aceste gânduri ne-au fost spuse cândva de mama noastră… ei bine, oricine a ascultat de mama lui, indiferent de cât de cuminte sau nu a fost., spune Bitză.

Bitză este unul dintre cei mai cunoscuți artiști rap din România, care a apărut în industria hip-hop foarte aproape de începuturile sale. De-a lungul carierei, Bitză a demonstrat versatilitate și prin piesele sale care aparțin altor genuri muzicale, precum dance, RnB și soul.
Până acum, discografia sa este formată din 7 albume rap care au fost nominalizate de 4 ori la MTV Music Awards. Iar, pe YouTube, primele 3 melodii ale lui Bitza au adunat peste 36 de milioane de vizualizări.
După o perioadă în care Bitza nu a fost atât de activ în industria muzicală, revenirea sa a fost anunțată în cadrul celui mai mare show online de muzică rap din România – URBANIST SESSIONS. Într-o perioadă scurtă de timp, videoclipul a depășit pragul de 1 milion de vizualizări, semn că toată lumea era nerăbdătoare să audă ceva nou de la unul dintre artiștii lor preferați.
Astăzi, Bitza lucrează la piese noi, dar și la emisiunea sa online numită Vorbeste Shotul, care a ajuns deja la două sezoane.
Articole similare

Holy Molly și Tata Vlad lansează “Plouă”

Holy Molly, una dintre cele mai apreciate artiste internaționale de la noi, lansează single-ul „Plou...

Holy Molly: Pregătesc prima mea piesă în română! Va fi o colaborare cu Tata Vlad @Tic Talk cu Oana T...

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...

Busu recită versurile piesei „Mama spunea” (Bitza & Tata Vlad) @Tic Talk cu Oana Tache

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...