Bitză și Sore ne reamintesc că viața este ca un film cu remake-ul “Un actor grăbit”

CoolNews, Muzică
share

Într-o lume în care adesea simțim că jucăm rolul unui actor grăbit, Bitză și Sore vin să oprească timpul în loc cu un remake surprinzător. Indiferent de vârstă, publicul român cunoaște cu siguranță hitul Laurei Stoica, „Un actor grăbit”. Acum, Bitză adaugă o notă urbană și de hip-hop acestei piese iconice, păstrând în același timp esența versurilor și romantismul care au definit-o prin colaborarea cu Sore.

“Sunt super bucuros ca am dat drumul la acest remake, “Un actor grăbit” e una din piesele mele preferate din anii ’90. Mulțumesc Sore pentru colaborare și echipei care a lucrat la acest proiect.“ a spus Bitza.

Sore a adăugat: „Este o mare onoare pentru mine să cânt acest refren istoric și sper din suflet să vă placă și vouă acest remake. Mi-a fost dor de muzică, iar ea și-a găsit singură drumul înapoi spre mine.”

Cu o abordare proaspătă, Bitză aduce o dimensiune nouă piesei „Un actor grăbit.” Cu lirica sa profundă și ritmuri hip-hop, el reinventează această piesă atât de cunoscută, dându-i o energie modernă.

Sore, cu vocea ei emoțională și puternică, păstrează intimitatea și emoția cunoscute în refrenul piesei originale, creând astfel un contrast interesant cu influențele de hip-hop introduse de Bitză.

„Un actor grăbit” reinterpretat de Bitză și Sore este un omagiu adus hitului clasic al Laurei Stoica, o melodie care a rămas în sufletul multora de-a lungul anilor. Această colaborare ne arată că muzica poate traversa generații și poate continua să fie relevantă și inspirațională.

Articole similare

Bitză și Bvcovia au venit cu „Dor de casă” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Bitză și Bvcovia te înțeleg atunci când simți „Dor de casă”

Bitză și Bvcovia lansează „Dor de casă”, o piesă care s-a născut tocmai dintr-un dor profund, de la ...

Busu recită versurile piesei „Mama spunea” (Bitza & Tata Vlad) @Tic Talk cu Oana Tache

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...