Becky Hill face echipă cu Sonny Fodera pentru “Never Be Alone”

CoolNews, Muzică
share

Becky Hill face echipă cu Sonny Fodera pentru “Never Be Alone”. Statutul lui Becky Hill de câștigătoare a premiului BRIT de două ori, cu 10 miliarde de stream-uri și șapte hituri din Top 10 din Marea Britanie, a continuat să se dezvolte cu single-urile ei recente.

Becky spune: „„Never Be Alone” s-a născut dintr-o lume post-lockdown în care izolarea și distanța au fost forțate asupra lumii. Cu partenerul meu și cu mine amândoi în muzică, am simțit cu adevărat forța deplină a blocării impuse industriei evenimentelor. Întreaga noastră carieră a fost în pericol și am simțit cu adevărat spirala descendentă a cuiva pe care-l iubeam, care și-a muncit toată viața de adult, organizând formații pentru festivaluri și cluburi. Am scris această melodie împreună cu colaboratoarea mea de lungă durată Karen Poole („Remember”, „History” și „Disconnect”) inspirându-se din timpul în care am trăit despărțiți, simțindu-mă neputincios de disperarea ei.

Ceea ce îmi place la acest single este că a depășit blocarea și se simte atât de relevant încă într-o perioadă în care trebuie să fim alături unul pentru celălalt acum mai mult ca niciodată. L-am cântat în seturile mele live în această vară și a fost o bucurie să urmăresc reacția mulțimii, dar sunt încântat să le arăt oamenilor ce a adăugat Sonny Fodera la acest imn; este unul dintre singurii oameni care au rămas în spațiul de dance cu care nu am colaborat încă.”

Articole similare

Becky Hill a lansat albumul “Believe Me Now?”

Becky Hill a lansat albumul “Believe Me Now?”, un material care a oferit cel mai recent top 10 al ei...

Becky Hill a lansat piesa “Outside Of Love”

Becky Hill a lansat piesa “Outside Of Love”. De două ori câștigătoare a premiului BRIT, Becky Hill c...

[BREAKFAST] Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i ...

Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i să cânte la ...