Becky Hill a lansat piesa “Outside Of Love”

CoolNews, Muzică
share

Becky Hill a lansat piesa “Outside Of Love”. De două ori câștigătoare a premiului BRIT, Becky Hill continuă să creeze anticipare pentru viitorul ei album „Believe Me Now?”, prin distribuirea noului single „OUTSIDE OF LOVE”.

Scrisă împreună cu producătorul piesei, duoul de artiști/producători italieni PARISI (Fred again…, Swedish House Mafia), piesa „OUTSIDE OF LOVE” vine imediat după single-urile ei de succes – imnul D&B certificat platină – „Disconnect”. ‘ (cu Chase & Status și a 6-a melodie din Top 10), ‘Side Effects’ (un hit numărul 1 din SUA) și ‘Never Be Alone’ (a 22-a melodie din Top 40).

Becky spune: „Sunt atât de mândră să prezint cel mai recent single al meu „Outside Of Love”. Această melodie este o mare baladă de dans, cu producție underground proaspătă și este unul dintre momentele remarcabile ale noului album. L-am scris împreună cu colaboratorii mei de lungă durată Mike Kintish (Back & Forth, I Could Get Used To This) și Charlotte Haining (My Heart Goes, Now Or Never), și producătorii Parisi (Fred again../Swedish House Mafia). Sper cu adevărat că oamenii se conectează la acest cântec de dragoste frustrată și izolată și totuși să simtă că vor să danseze prin tristețea împărtășită.”

Albumul, ‘Believe Me Now?’ este un disc efervescent, înălțător, care insistă pe credibilitate, dar ajunge cu încredere la publicul său, fără a compromite o singură dată autenticitatea. Versuri care reflectă dragoste, stima de sine, trăirea vieții și eliberarea stau alături de cântece despre singurătate, izolare și trădare într-un mod strălucit.

„Believe Me Now?” o vede pe Becky colaborând cu o serie de talente atât iconice, cât și emergente. Unii sunt colaboratori anteriori sau de lungă durată – MJ Cole, MNEK, Franky Wah, Karen Poole (Kylie) și Lauren Aquilina (Rina Sawayama) – în timp ce alții sunt conexiuni noi: Chase & Status, PARISI, Toddla T, Maur, Mark Ralph, Jax Jones, Lewis Thompson și Sonny Fodera.

Pe frontul live, Becky este pe cale să plece în turneul său de debut în Europa. Aceste spectacole dau startul unui an mare de turnee care urmează, cu spectacole majore în aer liber și numeroase festivaluri, urmând un turneu uriaș în arena din Marea Britanie, care culminează cu un spectacol OVO Arena Wembley pe 24 octombrie.

Articole similare

Becky Hill face echipă cu Sonny Fodera pentru “Never Be Alone”

Becky Hill face echipă cu Sonny Fodera pentru “Never Be Alone”. Statutul lui Becky Hill de câștigăto...

[BREAKFAST] Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i ...

Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i să cânte la ...

"Remember", prima colaborare dintre Becky Hill și David Guetta (VIDEO)

Noul single „Remember” vine în așteptarea albumui de debut a lui Becky Hill. “Toată cariera mea...