Confidenţialitate

Barul SABER Elyzia, atracția Electric Castle 2018 (P)

CoolNews
share

Electric Castle, unul dintre cele mai cool festivaluri din România, a fost și anul acesta un succes! Mii de tineri din întreaga țară, dar și din afara României, au petrecut câteva zile de neuitat la Castelul Bánffy din Bonțida.

Dupa 5 zile în care ne-am bucurat de muzică bună și spiritul specific Electric Castle 2018, aflăm cu entuziasm că deja s-au pus în vânzare primele 5.000 de bilete pentru ediția de anul viitor. Festivalul de anul acesta a însemnat un spațiu de 300.000 de metri pătrați, 9 scene și o atmosferă unică ce va rămâne mult timp întipărită în inimile celor care au dansat și s-au simțit bine pe toată durata festivalului.

În toate serile festivalului, hot point pentru startul distractiei a fost reprezentat de barul SABER Elyzia, amplasat lângă scena Dance Garden. Prietenii noștri au fost întâmpinați cu cocktail-uri și shot-uri reci de lichior de fructe, în the true SABER Elyzia style!

Lichiorurile SABER Elyzia sunt preparate dupa o rețetă românească de tradiție, care este înca respectată cu sfințenie și care reprezintă un secret până în zilele noastre. Doar cele mai bune și proaspete fructe românești se pot mândri că înnobilează acest elixir unic, fiind culese manual.

Ne-am bucurat de un festival cu cea mai vibrantă atmosferă și de cele mai tari întâlniri la barul SABER Elyzia! Electric Castle a fost the best si asteptam cu entuziasm EC7!

Până atunci, ne vedem pe pagina de Facebook SABER Elyzia unde vom împărtăși mai multe despre cele mai cool rețete de cocktail: https://www.facebook.com/SABERElyziaRomania

Articole similare

O nouă piesă compusă în Creative Camp by Electric Castle a fost lansată astăzi [INTERVIU]

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei Creative Camp by El...

A fost lansat primul șlagăr românesc remixat în cadrul proiectului Creative Camp by Electric Castle...

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei Creative Camp by El...

Everything Music: Electric Castle lansează primul show de cultură muzicală creat pentru TikTok și ad...

Vești bune pentru iubitorii de muzică de pe TikTok. „Everything Music”, cea mai nouă producție Elect...