Băieții de la The Neighbourhood luptă pentru identitatea lor

CoolNews
share

Coachella le-a adus câteva necazuri în ceea ce privește imaginea de trupă băieților de la The Neighbourhood, ei fiind acuzați că că experimentează și forțează prea mult imaginea de băieți răi.

Membrii trupei, cu vârste curprinse între 24 și 27 de ani se apără și spun că identitățile diferite sunt o parte din dezvoltarea lor ca trupă.

“Că-ți place, că nu-ți place, cel puțin noi căutăm lucruri care să ne placă, încercăm și suntem ambițioși”, a transmis chitaristul Zachary Abels.

Cele mai recente lansări marca The Neighbourhood sunt mai experimentale și electronice decât atmosfera pop cu care ne-au obișnuit, dar băieții spun că vor doar să reflecte același vibe de la început.

“În prima lună oamenii sunt super entuziaști în privința unei piese, dar apoi totul se așează și nimic nu se mai întâmplă. Și asta îi doare pe oamenii care trăiesc din asta. Așa că aveam nevoie de o cale prin care să le păstrăm oamenilor atenția”, transmite solistul.

După câteva lansări și un review prost de la Pitchfork, The Neighbourhood luptă mai mult ca niciodată pentru să răspundă la întrebarea “Cine cred băieții ăștia că sunt?”

“Eu nu cred că mulți oameni se cunosc pe ei înșiși. Dar noi facem ceva diferit. Nu-mi pasă ce spun ceilalți, facem ceva diferit acum și asta e destul de nebunesc pentru mine”, a mai declarat Rutherford, solistul trupei.

 

Articole similare

Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea pentru o nouă aventură alături de cei mai simpa...

O mașină suspendată le dă polițiștilor bătăi de cap

Dacă ăsta ar fi un caz pentru Sherlock Holmes, cu siguranță episodul ar avea cele mai multe vizualiz...

Băieții de la The Neighbourhood luptă pentru identitatea lor

Coachella le-a adus câteva necazuri în ceea ce privește imaginea de trupă băieților de la The Neighb...
X