Confidenţialitate

AXN te invita să candidezi la postul de Președinte pentru 1 zi! (P)

CoolNews, Filme
share

Din 4 aprilie, urmărește în fiecare joi seara, de la ora 22:00, la AXN, momentele pline de suspans pe care le trăiește un ”Președinte de Rezervă” (Designated Survivor). Kiefer Sutherland îl interpretează pe Tom Kirkman, un membru al cabinetului care este numit, dintr-o dată, preşedinte al Statelor Unite ale Americii, în urma unui atac catastrofal asupra Capitoliului, în timpul discursului despre Starea Naţiunii.

În acest thriller dramatic, Kirkman încearcă să îşi protejeze ţara şi familia, în timp ce navighează o arenă politică instabilă şi încearcă să-l găsească pe cel responsabil pentru atac.

Și dacă vrei mai multă adrenalină, imaginează-ți că ajungi chiar TU Președinte pentru o zi! Postul este oferit de AXN Romania. Daca te înscrii online cu un slogan pe care ai vrea să îl folosești în postura de Președinte pentru 1 zi, poți câștiga prin tragere la sorți, o experiență prezidențială: o noapte de cazare în Presidential Suite, plus transport prezidențial prin București și o cină elegantă.

Intră și tu într-o cursă electorală…altfel!

Articole similare

Serialul ”Alex Rider”, cu Ana Ularu în distribuție, va avea premiera în octombrie

Bazat pe volumul „Point Blanc”, cea de-a doua carte din seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, ca...

AXN te invită să candidezi la postul de Ministru al Afacerilor Externe pentru 1 zi! (P)

Dacă îți place acțiunea și admiri personajele feminine puternice, AXN îți aduce din 4 aprilie, joia ...