Confidenţialitate

AXN te invită să candidezi la postul de Ministru al Afacerilor Externe pentru 1 zi! (P)

CoolNews, Filme
share

Dacă îți place acțiunea și admiri personajele feminine puternice, AXN îți aduce din 4 aprilie, joia de la ora 21:00, un serial de care te vei îndrăgosti.

Doamna Ministru (Madam Secretary) Téa Leoni o interpretează pe Elizabeth McCord, secretarul de stat determinat care se ocupă de diplomaţia internaţională şi nu respectă mereu protocolul când negociază probleme globale şi domestice, atât la Casa Albă, cât şi acasă.

Profesoară de colegiu şi fostă analistă CIA, care şi-a părăsit locul de muncă din motive etice, Elizabeth s-a întors în viaţa publică la cererea preşedintelui Conrad Dalton, care apreciază valorile apolitice ale lui McCord, cunoştinţele ei despre Estul Mijlociu, flerul pentru limbile străine şi gândirea ei revoluţionară. Echipa lui McCord e formată din şeful echipei, Jay Whitman, consilierul politic Kat Sandoval, scriitorul de discursuri Matt Mahoney, coordonatorul de presă Daisy Grant şi fermecătorul asistent Blake Moran.

Și pentru că vrei să fii în mijlocul acțiunii, AXN are o provocare: intră aici și spune, dacă ai fi Ministrul Afacerilor Externe pentru 1 zi, cu ce țară ai vrea să închei o alianță și de ce. Poți câștiga prin tragere la sorți o super experiență de ministru: o călătorie cu elicopterul deasupra Bucureștiului, cazare și cină elegante și transport prin București.

Articole similare

Serialul ”Alex Rider”, cu Ana Ularu în distribuție, va avea premiera în octombrie

Bazat pe volumul „Point Blanc”, cea de-a doua carte din seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, ca...

Elicoptere contrafăcute într-un garaj - VIDEO

O fabrică clandestină mai puțin obișnuită a fost descoperită la Criuleni, în Republica Moldova. ...

Legenda NBA Kobe Bryant a murit într-un accident aviatic în California

Kobe Bryant ar fi murit în California duminică seară, după ce elicopterul în care ar fi fost s-a pră...