Confidenţialitate

AXN te invită să candidezi la postul de Ministru al Afacerilor Externe pentru 1 zi! (P)

CoolNews, Filme
share

Dacă îți place acțiunea și admiri personajele feminine puternice, AXN îți aduce din 4 aprilie, joia de la ora 21:00, un serial de care te vei îndrăgosti.

Doamna Ministru (Madam Secretary) Téa Leoni o interpretează pe Elizabeth McCord, secretarul de stat determinat care se ocupă de diplomaţia internaţională şi nu respectă mereu protocolul când negociază probleme globale şi domestice, atât la Casa Albă, cât şi acasă.

Profesoară de colegiu şi fostă analistă CIA, care şi-a părăsit locul de muncă din motive etice, Elizabeth s-a întors în viaţa publică la cererea preşedintelui Conrad Dalton, care apreciază valorile apolitice ale lui McCord, cunoştinţele ei despre Estul Mijlociu, flerul pentru limbile străine şi gândirea ei revoluţionară. Echipa lui McCord e formată din şeful echipei, Jay Whitman, consilierul politic Kat Sandoval, scriitorul de discursuri Matt Mahoney, coordonatorul de presă Daisy Grant şi fermecătorul asistent Blake Moran.

Și pentru că vrei să fii în mijlocul acțiunii, AXN are o provocare: intră aici și spune, dacă ai fi Ministrul Afacerilor Externe pentru 1 zi, cu ce țară ai vrea să închei o alianță și de ce. Poți câștiga prin tragere la sorți o super experiență de ministru: o călătorie cu elicopterul deasupra Bucureștiului, cazare și cină elegante și transport prin București.

Articole similare

Val de meme și glume după ce un elicopter Black Hawk a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle...

Ceea ce părea o altă zi de vară obișnuită a început în București cu un elicopter militar care a ater...

Un elicopter militar a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București

UPDATE: Ministrul de Interne, Lucian Bode, spune că echipajul elicopterului a constatat o defecțiune...

Ingenuity: primul elicopter care zboară pe o altă planetă. Ce tehnologie are

Ingenuity devine primul elicopter care zboară de pe planeta noastră pe o altă planetă. Aparatul a...