”Avengers: Endgame” doboară recordurile din istoria box-office-ului nord-american

CoolNews, Filme
share

Avengers: Endgamea înregistrat cel mai bun debut din istoria box-office-ului nord-american. Are peste 1,2 miliarde de dolari încasări pe plan mondial după lansarea sa de săptămâna trecută, iar în primul weekend a adunat 350 de milioane de dolari doar în Statele Unite ale Americii şi Canada.

”Avengers: Endgame” este al doilea film care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul fiind „Avengers: Infinity War”. Dacă nu ai văzut încă filmul, căută să o faci la IMAX. Merită pe deplin!

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

Filmul ”Avengers: Endgame” este regizat de frații Anthony și Joe Russo și este realizat după un scenariu original semnat de Christopher Markus & Stephen McFeely. Producător este Kevin Feige, iar producători executivi sunt Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau, James Gunn și Stan Lee.

Bazat pe celebra seria de benzi desenate Marvel, publicate prima dată în 1963, „Avengers: Endgame / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” continuă aventurile descrise în atâtea filme cu supereroi care poartă semnătura Marvel.

Articole similare

„Avatar: The Way of Water” pe primul loc în box office-ul mondial

Continuarea Avatar a regizorului James Cameron, Avatar: The Way of Water (20th Century Studios), a g...

'The Batman', încasări de peste 463 milioane de dolari în toată lumea - în prima săptămână

„The Batman” este în cinematografe de aproape două săptămâni și se pare că Bruce Wayne încă zdrobeșt...

Un thriller debutează primul loc în box office-ul nord-american

Un thriller debutează primul loc în box office-ul nord-american, devansând ”Space Jam: A New Legacy”...