Confidenţialitate

”Avengers: Endgame” doboară recordurile din istoria box-office-ului nord-american

CoolNews, Filme
share

Avengers: Endgamea înregistrat cel mai bun debut din istoria box-office-ului nord-american. Are peste 1,2 miliarde de dolari încasări pe plan mondial după lansarea sa de săptămâna trecută, iar în primul weekend a adunat 350 de milioane de dolari doar în Statele Unite ale Americii şi Canada.

”Avengers: Endgame” este al doilea film care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul fiind „Avengers: Infinity War”. Dacă nu ai văzut încă filmul, căută să o faci la IMAX. Merită pe deplin!

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

Filmul ”Avengers: Endgame” este regizat de frații Anthony și Joe Russo și este realizat după un scenariu original semnat de Christopher Markus & Stephen McFeely. Producător este Kevin Feige, iar producători executivi sunt Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau, James Gunn și Stan Lee.

Bazat pe celebra seria de benzi desenate Marvel, publicate prima dată în 1963, „Avengers: Endgame / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” continuă aventurile descrise în atâtea filme cu supereroi care poartă semnătura Marvel.

Articole similare

La ce filme s-au uitat americanii în primul weekend din 2021

„Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins și lansat de Crăciun în unele săli de cinema și pe HBO...

Filmul "Monster Hunter" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul "Monster Hunter" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. A avut încasări d...

Datorită cinematografelor drive-in, filmul horror "The Wretched" este pe primul loc în box-office-ul...

Filmul horror "The Wretched", distribuit de compania IFC, conduce prima ediţie a box-office-ului nor...