Confidenţialitate

Au apărut primele imagini oficiale din al doilea sezon ”Sky Rojo” (VIDEO)

CoolNews, Filme
share

Netflix a lansat astăzi trailerul oficial al celui de-al doilea sezon al ”Sky Rojo”. Adrenalina, acțiunea și esența latină vor reveni în postura de protagoniști în cele 8 noi episoade, ce vor fi lansate la nivel global pe 23 iulie.

În acest sezon vom vedea cum Coral, Wendy și Gina sunt mai unite ca niciodată. Rolurile se vor schimba și acum vânătorii se transformă în pradă: fetele caută răzbunare indiferent de cost. Romeo, Moises și Christian continuă să încerce să le prindă, dar spre deosebire de fete ei încep să vadă diferențe între ei și loialitatea lor unul față de celălalt începe să pocnească de la încheieturi.

Pe lângă trailerul oficial al celui de-al doilea sezon al ”Sky Rojo”, Netflix a făcut publice azi și mai multe imagini care dezvăluie câte ceva din acțiunea care se anunță din 23 iulie.

Primul sezon ”Sky Rojo” a avut premiera în martie. Protagonistele din ”Sky Rojo”, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado) își caută libertatea, fiind urmărite de Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul lor de la Clubul Mireselor și de complicii acestuia, Moises (Miguel Ángel Silvestre) și Christian (Enric Auquer).

Despre serialul ăsta s-a vorbit și scris mult pentru că și așteptările au fost foarte mari, fiind creat de Álex Pina și Esther Martínez Lobato (La Casa de Papel).

FOTO: CARLA OSET/NETFLIX © 2020

Articole similare

Netflix va oferi jocuri video

Netflix se pregătește să ofere și jocuri video clienților săi din întreaga lume. Pentru moment, jocu...

Primele imagini din ”Sex Education” Sezonul 3 (FOTO)

”Sex Education” se întoarce pe Netflix cu 8 noi episoade în cel de-al treilea sezon, din 17 septembr...

”Sex Education” se întoarce cu un al treilea sezon (VIDEO)

Netflix a anunțat azi data începerii difuzării noului sezon și oferă un trailer oficial, dar și deta...