Au angajat un schimbător de scutece pentru elevii care nu sunt învățați cu toaleta

CoolNews
share

În Marea Britanie o școală din zona West Midlands a angajat o persoană responsabilă cu schimbatul scutecelor copiilor care nu au fost învățați cu toaleta.

Chris Towe, consilierul unității de învățământ, spune că mulți copii de 5 ani încep școala fără să învețe abilitățile de bază de la părinții lor, așa că directorul a fost obligat să pună pe cineva care să rezolve treaba asta.

Pe lângă  faptul că nu știu să folosească toaleta, unii elevi nu se pricep nici să țină un creion în mână și nici nu prea știu cum să comunice.

„Am fost destul de șocat. Dacă nu au abilități de bază, cum pot fi educați?”, s-a întrebat Chris Towe la BBC.

Consilierul povestește că directorii din 80 de școli primare și generale din West Midlands i s-au plâns de aceste probleme, ceea ce dovedește că „de-a lungul anilor, mulți părinți nu și-au asumat responsabilitatea de a se asigura că puștii lor sunt pregătiți pentru școală”.

Chris Towe vrea să le trimită părinților scrisori în care să prezinte abilitățile de bază pe care trebuie să le învețe copiii.

În 2016, un sondaj făcut de Asociația Profesorilor și Lectorilor din Marea Britanie a observat că există o „creștere uriașă” a numărului de copii de școală primară care nu au fost pregătiți pentru toaletă.

Potrivit cercetării, 70% dintre profesorii de școală primară au observat o creștere a numărului de elevi între 3 și 7 ani care se făceau pe ei în timp ce erau la școală.

Articole similare

Smiley s-a întors la școală. De data asta el a dat o lecție valoroasă! - VIDEO

”Nu mai faceti asta, vă rog!” este numele episodului din vlogul lui Smiley care se viralizează rapid...

Un român a aterizat vineri în Marea Britanie, sâmbătă a mers la furat, luni a fost condamnat

Un român a reușit o „performanță” greu de egalat în Marea Britanie. Leonard-Valter Tudor, în vârstă ...

Succesul de pe Instagram al unui obiectiv turistic a creat haos pentru autorități

Un obiectiv turistic din orașul australian Perth a pus autoritățile pe jar. Toată lumea care ajun...
X