Confidenţialitate

Așteptarea a luat sfârșit: Wednesday are premiera globală pe 23 noiembrie

CoolNews, Filme, NEWS
share

Wednesday, serialul filmat în România și regizat de celebrul Tim Burton – va avea premiera globală pe 23 noiembrie! 

WEDNESDAY este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

Wednesday este jucată de Jenna Ortega („Scream”), în timp ce Catherine Zeta-Jones este Morticia şi Luis Guzmán este Gomez, scrie adevarul.ro.

Nu se ştie încă cine va juca personajul Unchiul Fester. Identitatea interpretului său este ţinută secretă, precizează The Hollywood Reporter.

Christina Ricci, care a fost Wednesday în filmele anilor 1990, s-a alăturat distribuţiei. Rolul ei nu a fost dezvăluit. Tim Burton colaborează la acest serial cu scenariştii Alfred Gough şi Miles Millar, care au realizat „Smallville”, un serial despre Superman difuzat în anii 2000. Burton regizează cele opt episoade din „Wednesday”.

Serialul a fost filmat la studiourile Buftea şi în ţară, potrivit urban.ro, care a anunţat că Tim Burton a vizitat și castelele Bran și Peleş.

În 2016, Burton a venit în România pentru a-i face o surpriză actorului Johnny Depp şi a vizitat Castelul Bran alături de starul hollywoodian şi de colegii lui din trupa The Hollywood Vampires, care au fost în aceeaşi zi şi la Castelul Peleş, înainte de a susţine un concert la Bucureşti.

Articole similare

Serialul „Wednesday”, regizat de Tim Burton și filmat în România, este disponibil pe Netflix

Cele opt episoade din serialul WEDNESDAY, o producție Netflix creată de Tim Burton, sunt disponibile...

WEDNESDAY are premiera globală pe 23 noiembrie

Trailerul oficial al serialului WEDNESDAY, o producție Netflix creată de Tim Burton, ne dezvăluie no...

Wednesday te invită să te alături Academiei Nevermore. Premiera globală toamna aceasta, exclusiv pe ...

Ți s-a spus vreodată că ești diferit? Ciudat? Că nu faci parte din mediul în care trăiești? Într-o l...