Așa alungă americanii uraganul Irma

CoolNews, Viral, VirginTonic
share

Păi nu salvează ei, americanii, lumea de fiecare dată când se dezlănțuie dezastrul? Diferența e că de data asta nu e un scenariu de film hollywood-ian, e cât se poate de real!

Un bărbat din Florida a zis că e timpul să atace în forță uraganul Irma exact acolo unde îl doare mai tare și a creat un event pe Facebook în care le cerea oamenilor să iasă cu armele și să tragă înspre furtună.

Bănuim că acesta ar fi trebuit să fie momentul în care uraganul ar fi trebuit să se culce la pământ, să pună ”curenții” după ceafă și să se tot ducă!

Până să intre polițiștii pe fir ca să le explice oamenilor că așa ceva nu se face, 56 de mii de persoane s-au arătat interesate de evenimentul creat de Ryon Edwards într-un moment de ”plictiseală”, după cum spune el.

”O combinație între stres și plictiseală m-a făcut să creez acest eveniment pe Facebook. Răspunsul a fost o surpriză însă, n-am crezut că va căpăta o asemenea amploare”, a spus Ryon.

Polițiștii au fost foarte vehemenți. Într-un mesaj pe contul de Twitter al poliției din comitatul Pasco a apărut avertismentul: NU trageți cu arma înspre Irma. Nu veți întoarce uraganul, vor fi efecte foarte periculoase.

Alți americani au avut și alte idei despre cum ar trebui să se apere oamenii de efectele uraganului Irma. De exemplu, un eveniment creat de Joshua Stanaland îi îndeamnă pe americani să scoată ventilatoarele ca să alunge furtuna.

Aproape 60 de mii de oameni s-au pus pe treabă, iar unul dintre internauți a postat următoarea imagine însoțită de mesajul: ”Eu mi-am făcut treaba!”

În toată nebunia asta, un comediant a pus pe Instagram un filmuleț în care folosește un mop pentru a întoarce în ocean apa revărsată în urma valurilor uriașe.

Not all heroes wear capes.

O postare distribuită de @hood_comedy pe

Articole similare

Mesajul lui Anne Hathaway pentru cuplurile infertile

Anne Hathaway a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, printr-o postare pe Instagram. Ac...

Cât câștigă vedetele pentru o postare pe Instagram - Ariana Grande și Cristiano Ronaldo sunt în TOP...

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus, este sportivul răsplătit cu cea mai mare sumă pe rețelele de...

Acesta este momentul viral de la Wimbledon - VIDEO

Fotografia cu un băiat care citea o carte în timpul confruntării dintre Roger Federer și Rafael Nada...
X