The Motans
share

Timp de 7 ani, înainte de a-și începe cariera muzicală, Denis Roabeș, vocea The Motans, visa doar motani și pisici. În copilărie, adopta pisici. Asta dacă te întrebai de unde vine numele The Motans.
În interviurile pe care le acordă, Denis susține că atunci când a început să cânte, visele cu pisici au dispărut. Așa că simte că a fost un semn de sus că face bine ceea ce face acum.

„În ultimii şapte ani am visat doar pisici şi motani înainte să mă apuc să fac muzică. Din momentul când am început să fac muzică, visele au dispărut. A fost ca un fel de semn”.

„Am lăsat în urmă o carieră de specialist în marketing şi vânzări. Am trăit în Moscova trei ani de zile, tot ca specialist în marketing şi vânzări, după care am stat acasă un an.

Apoi am înţeles că trebuie să mă apuc de muzică pentru că marketing-ul nu e ceea ce am vrut să fac eu în viaţă”, a completat artistul.

Chiar dacă e un singur solist, Denis, The Motans este în realitate un proiect muzical complex, cu mai mulți artiști, și se prezintă ca o trupă încă din 2015. ”Scopul band-ului este să transmită emoții și vibrații care ajung la sufletul celui care îi ascultă. Mai departe deja are loc un proces foarte subtil în care fiecare om înțelege „mesajul” în felul său, așa cum are el nevoie, pentru că fiecare dintre noi are percepții și concepții diferite”, spune Denis Roabeș.

Piesa „Versus” a fost scrisă în trei zile și a reprezentat pentru The Motans trecerea din Moldova în România și cucerirea clasamentelor românești.

Articole similare

Denis de la The Motans și-a sărbătorit ziua de naștere pe scena de la Untold

Denis de la The Motans a trăit una dintre cele mai inedite zile de naștere, cu multă emoție, în fața...

Inna cântă împreună cu The Motans ”Pentru că” - VIDEOCLIP

„Mă bucur să colaborez din nou cu The Motans, este un artist extraordinar, talentat și sper ca aceas...

The Motans

Timp de 7 ani, înainte de a-și începe cariera muzicală, Denis Roabeș, vocea The Motans, visa doar m...

The Motans a lansat piesa "August" - VIDEOCLIP

Despre piesa "August" am auzit încă de acum o săptămână, când cei de la The Motans au publicat două ...
X