Confidenţialitate

S-au dat primele Burse The Motans

Celebrități, CoolNews
share

Lansat la început lunii august a acestui an, proiectul BursaTheMotans, destinat tinerilor care sunt pasionați de domeniul pe care și l-au ales, dedicați și serioși în ceea ce-și propun să facă, a ajuns deja la cei 5 câștigători. Aceștia au primit deja o primă parte din suma întregii burse, sprijin care îi ajută să-și urmeze pasiunea, câștigând astfel și timp pentru studiu și aprofundarea pasiunilor lo.

Bursa The Motans este un proiect special pentru mine, pornit dintr-o motivație foarte personală și mă bucur enorm că am reușit să-l pun pe picioare, împreună cu colegii mei de la Global Records. Țin mult la continuitatea acestui proiect și sper ca an de an să putem oferi cât mai multe burse. Momentan sunt fericit că cei cinci beneficiari de anul acesta au primit recent o primă tranșă a bursei.

A fost foarte greu procesul de selecție, au aplicat sute de tineri talentați și dedicați, le urez tuturor mult succes în continuare și îi sfătuiesc să aplice și anul viitor. Iar lui Mihai, Luizei, Florianei, lui Christian și lui Manuel vreau să le mulțumesc încă o dată pentru încredere și sper ca micul ajutor oferit prin intermediul bursei să-i aducă mai aproape de îndeplinirea visurilor lor”, a declarat Denis Roabeș.

Acordarea prime părți a bursei le-a adus multă bucurie celor 5 câștigători.

„Pentru mine Bursa The Motans a fost ca o gură de aer proaspăt în ultimul an de facultate. Câștigarea ei e o experiență care m-a făcut să mă simt apreciată și care mi-a arătat că există variante alternative care merită explorate și din care se nasc oportunități neașteptate”, a mărturisit încântată Floriana Vasile, una dintre cei 5 bursieri The Motans de anul acesta.

În urma unui amplu proces de recrutare, organizat în parteneriat cu Virgin Radio Romania, 5 tineri au câștigat în cadrul proiectului Bursa The Motans o bursă lunară, acordată timp de 10 luni, a câte 2080 de lei.

Cei 5 câștigători sunt: Mihai Gherman, student în anul al patrulea la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, Christian Burlacu, student în primul an la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Cristian Manuel Foșălău, student în anul al doilea la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași,  Luiza Nistor, studentă în primul an la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Floriana Vasile, studentă în anul al șaselea la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Articole similare

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și Denis Roabeș, antrenorii sezonului 10 Vocea Românie...

Toamna aceasta, vocile vor vibra pe scena show-ului care a schimbat destine și a scris istorie. Voce...

The Motans lansează clipul pentru "Café de Flore”

The Motans lansează astăzi clipul pentru Café de Flore, cel mai recent single extras de pe albumul “...

[BREAKFAST] The Motans a cântat LIVE piesa „Tare” în premieră la Virgin Radio Romania Breakfast!...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...