Confidenţialitate

Bursa The Motans – peste 500 de înscrieri în mai puțin de 3 săptămâni

Celebrități, CoolNews
share

În mai puțin de 3 săptămâni, pentru Bursa The Motans s-au înscris peste 500 de tineri pasionați de diverse domenii, care au nevoie de sprijin financiar pentru a-și urma pasiunea.

În urma unui amplu proces de recrutare, organizat în parteneriat cu Virgin Radio, 5 tineri vor primi lunar, timp de 10 luni, câte 2080 de lei. Proiectul „Bursa The Motans” va cumula în total 104.000 de lei, iar în cadrul lui se pot înscrie atât studenți din România, cât și din Republica Moldova.

„Bursele The Motans sunt despre asta: despre a oferi timp studenților merituoși pe care să-l folosească pentru a studia și pentru a-și urma pasiunile. Construim prezentul pentru a iubi si viitorul!”, declară Denis Roabeș (The Motans).

Toți cei care își doresc să obțină una dintre cele 5 burse trebuie să se înscrie în proiect pe www.bursathemotans.com începând cu data de 9 august.

Câștigătorii vor fi aleși de catre Denis Roabeș și echipa Global Records ținând cont de pasiunea lor, de rezultatele pe care le-au obținut până acum și cât sunt de convinși că educația este cheia de a reuși în viață. Cei cinci beneficiari ai „Bursei The Motans” vor fi anunțați pe 20 septembrie, iar publicul va avea un rol important în procesul de selecție.

Fiecare persoană are posibilitatea de a vota pe site-ul bursathemotans.com, iar astfel îi poate ajuta pe Denis si echipa sa să facă alegerile cât mai potrivite.

Parcursul concurenților va fi prezentat pas cu pas pe site-ul dedicat proiectului

Articole similare

Studenții din Cluj-Napoca, puși să completeze o declarație de onestitate înaintea sesiunii din vară...

Studenţii Universităţii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN), care vor susţine online examenele aferente sesiu...

Monica Anisie: Studenții își vor continua învățarea online, examenele putând fi susținute în acest m...

Prezentă în conferință de presă, Monica Anisie a făcut precizări cu privire la modul în care studenț...

Cum a sunat LIVE noua piesă de la The Motans - "Bine Indispus" - VIDEO

The Motans a fost în dimineața la Bogdan, Shurubel și Ionuț, în matinalul Virgin Radio Romania. M...