Confidenţialitate

Bursa The Motans – peste 500 de înscrieri în mai puțin de 3 săptămâni

Celebrități, CoolNews
share

În mai puțin de 3 săptămâni, pentru Bursa The Motans s-au înscris peste 500 de tineri pasionați de diverse domenii, care au nevoie de sprijin financiar pentru a-și urma pasiunea.

În urma unui amplu proces de recrutare, organizat în parteneriat cu Virgin Radio, 5 tineri vor primi lunar, timp de 10 luni, câte 2080 de lei. Proiectul „Bursa The Motans” va cumula în total 104.000 de lei, iar în cadrul lui se pot înscrie atât studenți din România, cât și din Republica Moldova.

„Bursele The Motans sunt despre asta: despre a oferi timp studenților merituoși pe care să-l folosească pentru a studia și pentru a-și urma pasiunile. Construim prezentul pentru a iubi si viitorul!”, declară Denis Roabeș (The Motans).

Toți cei care își doresc să obțină una dintre cele 5 burse trebuie să se înscrie în proiect pe www.bursathemotans.com începând cu data de 9 august.

Câștigătorii vor fi aleși de catre Denis Roabeș și echipa Global Records ținând cont de pasiunea lor, de rezultatele pe care le-au obținut până acum și cât sunt de convinși că educația este cheia de a reuși în viață. Cei cinci beneficiari ai „Bursei The Motans” vor fi anunțați pe 20 septembrie, iar publicul va avea un rol important în procesul de selecție.

Fiecare persoană are posibilitatea de a vota pe site-ul bursathemotans.com, iar astfel îi poate ajuta pe Denis si echipa sa să facă alegerile cât mai potrivite.

Parcursul concurenților va fi prezentat pas cu pas pe site-ul dedicat proiectului

Articole similare

Studenţii cer reducerea taxei de şcolarizare, pentru că anul universitar începe în fața calculatoare...

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) solicită universităţilor să prezi...

S-a dat startul înscrierilor pentru Ericsson Innovation Awards (EIA) 2020

Ericsson lansează concursul de inovare pentru studenți Ericsson Innovation Awards (EIA) 2020, o comp...

Studenții critică guvernul În legătură cu lipsa normelor sanitare pentru deschiderea noul an univers...

Noul an universitar ar trebui să fie deschis la 1 octombrie, iar normele sanitare prin care acest lu...