Armin Van Buuren face echipă cu doi români în lupta împotriva cancerului la Alpe d’HuZes 2017

Celebrități, CoolNews
share

Cătălin Muraru și Dan Muraru, fondatori Roton Music, se alătura echipei #WEARMADA și lui Armin Van Buuren în lupta împotriva cancerului, în cadrul Alpe d’HuZes 2017.

Din 2006 până astazi, Alpe d’HuZes a devenit cel mai mare eveniment olandez de strângere a fondurilor pentru lupta împotriva cancerului, desfășurându-se în fiecare an în aceeași locație din Alpii Franței.

“Să ai pe cineva apropiat care se luptă cu această boală, un prieten sau un membru al familiei, este un adevărat semnal de alarmă ce te ajută să conștientizezi că nimeni nu poate fi în siguranță când vine vorba de cancer”, spune Dan Muraru.

Alpe d’Huez face parte din Alpii Franței, fiind situat în estul țării, iar traseul constă într-o urcare constantă timp de 14km, cu o pantă de 8%, în drumul spre linia de sosire de la resortul Huez. Traseul este prezent anual și în Tour de France, fiind considerat una dintre cele mai spectaculoase etape ale competiției.

“Este o mare provocare, dar efortul merită în totalitate”, crede Cătălin Muraru. “Am ales să fac asta deoarece trebuie să strângem cât mai multe fonduri posibil și să facem cât mai cunoscută cauza pe care o sprijinim. În ziua de astăzi, trebuie să vii mereu cu lucruri noi pe care să le pui în practică pentru a atrage atenția lumii și, implicit, donații”, completează acesta.

Înființată la inițiativa lui Maykel Piron, CEO-ul Armada Music, echipa este alcătuită din 36 de membri, cu o sub-divizie internaționala alcătuită din nouă membri din toate colțurile lumii: Cătălin Muraru și Dan Muraru din România, Jamie Raeburn și Ashley Gay din Australia, George & Jamie Hess din SUA , Jens Thele din Germania, Tom De Meijer și Nick Veldeman din Belgia.

Mii de oameni acceptă această provocare în fiecare an, fie pe bicicletă, fie în alergare, reușind să transforme emoțiile negative precum furia, frica și anxietatea în putere și dorință de a fi parte din schimbare.

“Pentru unii este o oportunitate să facă o diferență în viața unor persoane și, totodată, o modalitate de a contribui pentru o cauză nobilă”, mărturisește Dan Muraru.

În pregătirea pentru acest eveniment, fiecare participant va apela la cercul de prieteni și parteneri pentru a obține donații ce vor merge în totalitate către Alpe d’HuZes.

Începând din anul 2006, Alpe d’HuZes a adunat peste 140.000.000 de euro, din care a finanțat nenumărate programe de studii internaționale, al căror scop a fost lupta împotriva cancerului sau îmbunătățirea condițiilor de viață a celor diagnosticați în toate colțurile lumii.

Pentru cei care vor să se alăture Alpe d’HuZes prin cei doi amabsadori români o pot face urmând linkul https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/donate

Articole similare

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani

Artista Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după o luptă înd...

Armin van Buuren și Stuard Crichton, o colaborare care a dus la apariția unui nou hit - „Dayglow”...

Armin van Buuren încheie prima lună din 2023 cu un nou hit care va face înconjurul lumii, „Dayglow”....

Armin van Buuren lansează „Easy To Love” - o piesă care scoate la iveală o altă abordare muzicală a ...

Armin van Buuren colaborează cu alți doi artiști de renume, DJ-ul Matoma și compozitorul american Te...