Confidenţialitate

Armin van Buuren a fost numit „Global Oceans Ambassador for the World Wide Fund for Nature”

CoolNews
share

Unul dintre cei mai influenți artiști din scena Electronic Dance Music, olandezul Armin van Buuren, a fost numit „Global Oceans Ambassador for the World Wide Fund for Nature” (WWF).
DJ-ul s-a alăturat campaniei „World Wide Fund for Nature” (WWF), în ideea de a motiva milioane de oameni din întreaga lume in lupta impotriva poluării cu plastic a oceanelor.
Organizatia non-guvernamentala WWF a fost onorată sa anunțe faptul că, unul dintre cei mai apreciați DJ/Producatori ai lumii a fost cooptat în acest proiect derulat la nivel global.
Armin van Buuren este parte a campaniei internationale #BeatPlastic, în cadrul turneului mondial derulat in 2019, olandezul a vizitat cateva dintre intiativele WWF derulate in insulele Bali.

” Am putut sa vad cu ochii mei, cum specii marine, precum țestoasele, sunt afectate de poluarea cu plastic. Cănd aceasta experiența devine reala, înțelegi cu adevărat care este dimensiunea dezastrului ecologic. Ani de-a randul am reușit să adun oameni care să se bucure de muzica. Acum, avem nevoie sa străngem randurile pentru a face aceasta lume mai bună”.
Pe langa calitatea de DJ si producator recunoscut la nivel worldwide, Armin van Buuren este si tata. El a promis copiilor săi o lume frumoasă, în care aceștia să traiasca:
” Imi doresc o lume în care nu doar ei, ci și alte generații, să se bucure de un mediu natural, lipsit de poluare”. – Armin van Buuren
Olandezul a mai declarat: „Sunt extrem de onorat sa anunț parteneriatul cu WWF, în calitate de Global Oceans Ambassador. Sper ca oamenii din intreaga lume, cei care iubesc natura, să se alăture acestei inițiative globale #BeatPlastic și impreună sa reușim sa conștientizam efectele poluării cu plastic a oceanelor.

„E nevoie de o implicare urgentă, sunt peste 8 milioane de tone de plastic deversate in oceanele lumii în fiecare an”, a declarat Armin van Buuren.

Articole similare

Ce super DJs se aud la One World Radio România

One World Radio România se aude de săptămâna asta și în FM! One World Radio, the sound of Tomorro...

Armin van Buuren: "De abia aștept ca în fiecare vineri să-mi încep weekend-urile pe 92,1 FM, frecven...

România esteprintre primele țări din lume unde One World Radio se lansează în FM. Începând de azi, r...

One World Radio este în România

One World Radio este cel mai nou radio din România. Începând de azi, românii pot trăi magia legendar...