Confidenţialitate

Armin van Buuren a fost numit „Global Oceans Ambassador for the World Wide Fund for Nature”

CoolNews
share

Unul dintre cei mai influenți artiști din scena Electronic Dance Music, olandezul Armin van Buuren, a fost numit „Global Oceans Ambassador for the World Wide Fund for Nature” (WWF).
DJ-ul s-a alăturat campaniei „World Wide Fund for Nature” (WWF), în ideea de a motiva milioane de oameni din întreaga lume in lupta impotriva poluării cu plastic a oceanelor.
Organizatia non-guvernamentala WWF a fost onorată sa anunțe faptul că, unul dintre cei mai apreciați DJ/Producatori ai lumii a fost cooptat în acest proiect derulat la nivel global.
Armin van Buuren este parte a campaniei internationale #BeatPlastic, în cadrul turneului mondial derulat in 2019, olandezul a vizitat cateva dintre intiativele WWF derulate in insulele Bali.

” Am putut sa vad cu ochii mei, cum specii marine, precum țestoasele, sunt afectate de poluarea cu plastic. Cănd aceasta experiența devine reala, înțelegi cu adevărat care este dimensiunea dezastrului ecologic. Ani de-a randul am reușit să adun oameni care să se bucure de muzica. Acum, avem nevoie sa străngem randurile pentru a face aceasta lume mai bună”.
Pe langa calitatea de DJ si producator recunoscut la nivel worldwide, Armin van Buuren este si tata. El a promis copiilor săi o lume frumoasă, în care aceștia să traiasca:
” Imi doresc o lume în care nu doar ei, ci și alte generații, să se bucure de un mediu natural, lipsit de poluare”. – Armin van Buuren
Olandezul a mai declarat: „Sunt extrem de onorat sa anunț parteneriatul cu WWF, în calitate de Global Oceans Ambassador. Sper ca oamenii din intreaga lume, cei care iubesc natura, să se alăture acestei inițiative globale #BeatPlastic și impreună sa reușim sa conștientizam efectele poluării cu plastic a oceanelor.

„E nevoie de o implicare urgentă, sunt peste 8 milioane de tone de plastic deversate in oceanele lumii în fiecare an”, a declarat Armin van Buuren.

Advertisement

Articole similare

Armin van Buuren prezinta THIS IS ME

"It's time to tell you my whole story. All of it." Dupa doua saptamani de teasing a venit si mome...

Armin van Buuren și recitalul de la UNTOLD 2019 domină topul Billboard al celor mai urmărite LIVE-ur...

Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren, de la ediția aniversară a festivalului UNTOLD, ...

Imnul UNTOLD 2019, lansat de Armin van Buuren & Avian Grays feat. Jordan Shaw, a trecut de 400k pe Y...

Armin van Buuren & Avian Grays feat. Jordan Shaw - ”Something Real” a trecut de 400.000 de vizualiză...