Ariana Grande a finalizat divorțul de Dalton Gomez. Care este suma pe care trebuie să o plătească artista

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

La mai puțin de trei ani de la căsătorie, Ariana Grande și Dalton Gomez au decis să își despartă drumurile. Artista a inițiat procedura de divorț acum șase luni, iar recent a fost finalizat. Despărțirea lor s-a produs acum aproximativ un an, iar procesul de divorț a fost rapid, având în vedere că nu au copii și că au semnat un acord prenupțial.

Conform acordului, Ariana Grande a convenit să plătească fostului soț suma de 1.250.000 de dolari și să împartă jumătate din banii obținuți din vânzarea casei pe care au avut-o împreună în Los Angeles. Ea va acoperi, de asemenea, costurile avocaților, care se ridică la 25.000 de dolari.

Ariana Grande și Dalton Gomez au început să se întâlnească în ianuarie 2020 și au petrecut perioada de carantină împreună. S-au logodit în decembrie, iar nunta lor a avut loc în secret, la mijlocul lunii mai, la casa artistei din Montecito, California.

Anul trecut, în iulie, și-au anunțat despărțirea, o veste care i-a surprins pe fanii artistei. Nu a trecut mult timp de la anunțul divorțului de Dalton Gomez până când Ariana Grande a început o relație cu Ethan Slater, cu care formează un cuplu în continuare.

Potrivit persoanelor apropiate celor doi, în ultimele luni ale relației lor, Ariana Grande și Dalton Gomez au încercat să își repare relația, dar nu au găsit soluții, ceea ce i-a condus la divorț. Procesul lor de despărțire a fost caracterizat de grijă și respect reciproc, conform acelorași surse apropiate.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...

Kim Kardashian în ipostaze romantice alături de noul ei partener. Cei doi nu își mai ascund relația...

După divorțul de Kanye West în 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasă în liniște, cu exce...

[BREAKFAST] Tot mai mulți români divorțează. Datele INS arată că între luna august a acestui an și l...

Dacă în august erau peste 17 mii, în septembrie au fost peste 14 mii – și vedem că în luna septembri...