Confidenţialitate

Aplaudăm împreună! Seara, de la 8!

CoolNews, Viral
share

Campania “Solidaritate” le propune românilor să adopte o formă de manifestare a recunoștinței față de “cei din linia întâi”, întâlnită deja în alte țări: aplauzele din fiecare seară. În contextul multor știri negative cu care suntem zilnic bombardați, credem că aprecierea unor fapte bune e o contrabalansare binevenită.

În plus, aprecierile de la ora 20:00 vizează toate categoriile profesionale care pun România în mișcare și care ne ajută să ne facem bine și să făcem bine, ca un întreg.

Ideea a pornit de la observația simplă ca noi nu aplaudam, la propriu, în această perioada. Exista, bineînțeles, multe explicații posibile: prea multe generații de români au aplaudat la comandă și am dezvoltat o alergie. Sau celebra “parte slavă” a noastră, care ne facem să ne ne exprimăm greu emoțiile profunde.

Dar de fapt acesta e doar un simptom al unei probleme mai mari. Uneori noi, românii, ne dăm seama de meritele unor oameni abia când avem nevoie de ei și nu-i găsim. Pentru că au plecat în alte părți, unde li se oferă apreciere.

Pentru că #1suntemtoti, Virgin Radio Romania preia începând de azi și manifestul lansat de McCann România, prin campania “Solidaritate”, și invită toți românii să iasă la ferestre seara, la ora 20:00, pentru a aplauda pe toți cei care merită recunoștința noastră. Mai ales în acest zile!

Mulțumim! Aplaudăm împreună! Seara, de la 8!

Articole similare

PREMIERĂ TV: „Împreună”, parte a unei inițiative naționale de strângere de fonduri, a fost transmisă...

Melodia „Împreună”, parte a unei inițiative naționale de strângere de fonduri, a fost transmisă simu...

Care a fost cel mai căutat cuvânt pe Google săptămâna trecută

Gigantul web anunţă, într-o postare pe Twitter, că numărul căutărilor pentru expresii ce conţin cuvâ...

#1SuntemToti: De ce le este dor artiștilor români

Viața s-a schimbat în feluri în care nu ni le-am fi putut imagina vreodată. Am văzut în filme pre...