Confidenţialitate

Aplaudăm împreună! Seara, de la 8!

CoolNews, Viral
share

Campania “Solidaritate” le propune românilor să adopte o formă de manifestare a recunoștinței față de “cei din linia întâi”, întâlnită deja în alte țări: aplauzele din fiecare seară. În contextul multor știri negative cu care suntem zilnic bombardați, credem că aprecierea unor fapte bune e o contrabalansare binevenită.

În plus, aprecierile de la ora 20:00 vizează toate categoriile profesionale care pun România în mișcare și care ne ajută să ne facem bine și să făcem bine, ca un întreg.

Ideea a pornit de la observația simplă ca noi nu aplaudam, la propriu, în această perioada. Exista, bineînțeles, multe explicații posibile: prea multe generații de români au aplaudat la comandă și am dezvoltat o alergie. Sau celebra “parte slavă” a noastră, care ne facem să ne ne exprimăm greu emoțiile profunde.

Dar de fapt acesta e doar un simptom al unei probleme mai mari. Uneori noi, românii, ne dăm seama de meritele unor oameni abia când avem nevoie de ei și nu-i găsim. Pentru că au plecat în alte părți, unde li se oferă apreciere.

Pentru că #1suntemtoti, Virgin Radio Romania preia începând de azi și manifestul lansat de McCann România, prin campania “Solidaritate”, și invită toți românii să iasă la ferestre seara, la ora 20:00, pentru a aplauda pe toți cei care merită recunoștința noastră. Mai ales în acest zile!

Mulțumim! Aplaudăm împreună! Seara, de la 8!

Articole similare

Aplaudăm împreună! Seara, de la 8!

Campania “Solidaritate” le propune românilor să adopte o formă de manifestare a recunoștinței față d...

PREMIERĂ TV: „Împreună”, parte a unei inițiative naționale de strângere de fonduri, a fost transmisă...

Melodia „Împreună”, parte a unei inițiative naționale de strângere de fonduri, a fost transmisă simu...

Care a fost cel mai căutat cuvânt pe Google săptămâna trecută

Gigantul web anunţă, într-o postare pe Twitter, că numărul căutărilor pentru expresii ce conţin cuvâ...