Anya Taylor-Joy, asaltată de fani la Festivalul de Film de la Cannes

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Anya Taylor-Joy (în vârstă de 28 de ani) se află la festivalul anual de film pentru a-și promova viitoarea peliculă, Furiosa: A Mad Max Saga. Actrița va fi prezentă pe covorul roșu alături de Chris Hemsworth și Tom Burke, și de regizorul George Miller.

Pe rețelele de socializare au apărut videoclipuri care surprind momentul în care localnicii s-au agitat și au devenit excesiv de entuziasmați atunci când au văzut-o. Într-un videoclip distribuit pe TikTok, Anya poate fi văzută îndreptându-se spre mașina ei într-o rochie portocalie, fără bretele, cu o crăpătură până la coapse.

@makaveli75paris #anyataylorjoy arrives in cannes with the crazy body Part 2 #anyataylorjoyedit #anyataylorjoyedits #anya #taylor #joye #madmax #furiosa #split #cannesfestival #festivalcannes2024 #fashionweek #mood #girl #dior #cannes2024 @FestivaldeCannes ♬ son original – Makaveli75paris

Actrița a purtat o pereche de sandale cu toc maro, ochelari de soare și o pălărie uriașă. Ea a fost înconjurată de bodyguarzi în timp ce se deplasa spre mașina care urma să o ducă la hotel, când a apărut un fan cu un pix și o hârtie, implorând cu disperare pentru un autograf, ulterior devenind ușor agresiv. Echipa ei de securitate l-a îndepărtat inițial pe bărbatul în cauză, dar acesta a urmărit-o pe vedetă până la mașină, în timp ce îi împingea continuu pixul în față.

Clipul s-a încheiat cu artista care statea lângă mașină, așteptând să părăsească zona, în timp ce mai mulți fani înconjurau vehiculul, hărțuind-o pentru un autograf. Cei care au urmărit acțiunea de la distanță au rămas uimiți de ceea ce au văzut, mulți dintre ei fiind „neliniștiți” de scenele petrecute. După ce a apărut clipul video pe rețelele de socializare, jurnalistul Yashar Ali a scris pe Twitter: „Acești fani sunt cu adevărat dedicați”.

 

sursa foto: Facebook

Articole similare

(P) EXTRACTION 2: ÎL URMĂREȘTI PE NETFLIX, ÎL TRĂIEȘTI LA VIRGIN RADIO!

În luna iunie, pe platforma de streaming Netflix, s-a lansat filmul Extraction 2 (Operațiunea de rec...

[TRAILER OFICIAL] Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în EXTRACTION 2

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în EXTRACTION 2, continuarea apreciatului film de acț...

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în Extraction 2

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în Extraction 2, continuarea apreciatului film de acț...