Advertisement
Advertisement

Angelina Jolie vorbește despre perioada divorțului de Brad Pitt: ”Ultimii ani au fost destul de dificili. M-am focusat pe vindecarea familiei”

Celebrități, CoolNews
share

Angelina Jolie este pe coperta revistei British Vogue în numărul de martie, revistă în care face referire pe scurt la Brad Pitt și la cât de dificili au fost ultimii ani, din cauza divorțului.

Am vrut să fie aproape de tatăl lor, care e doar la 5 minute distanță de noi. Am simțit un pic de presiune la mutare. Îmi place cel mai mult că nu avem o cameră de entertainment, ci o mulțime de cărări și locuri prin care poți să mergi și să te gândești. Mă simt foarte norocoasă că avem asta în acest moment.”

Întrebată dacă e fericită, actrița a răspuns că nu știe:

Ultimii ani au fost destul de dificili. M-am focusat pe vindecarea familiei. Și ușor mă vindec, ca și cum gheața s-ar topi și sângele s-ar întoarce în corpul meu. Dar încă nu sunt acolo. Încă nu. Dar sper să ajung. Plănuiesc asta. Chiar îmi place să fiu mai în vârstă. Mă simt mai confortabil la 40 de ani, decât atunci când eram mai tânără. Poate pentru că… nu știu.. poate pentru că mama mea nu a trăit foarte mult, așa că e ceva legat de ani care îmi aduc o victorie, în loc de tristețe.”

De abia aștept să împlinesc 50 de ani, peste 5 ani”, mai mărturisește Angelina.

”Eram pe trambulină zilele trecute și copiii îmi spuneau:

Nu mama, nu sări, o să te rănești.

Și atunci mi-am zis: Nu că-i funny? Au fost zilele în care eram un star în filmele de acțiune, acum copiii îmi spun să mă dau jos de pe trambulină, pentru că o să mă rănesc.”

Actrița a mai răspuns și cum vede viitorul: “Simt că am trecut prin ceva lucruri. Încerc să am speranță. Cred că e ceva ce am descoperit cu toții pe durata pandemiei: speranța.”

Articole similare

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...

Te pregătești pentru un nou job? Vezi aici pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a fi candidatul ...

Pregătirea pentru un nou job important poate fi un proces provocator și plin de emoții, dar cu o pla...