Confidenţialitate

Angelina Jolie vorbește despre perioada divorțului de Brad Pitt: ”Ultimii ani au fost destul de dificili. M-am focusat pe vindecarea familiei”

Celebrități, CoolNews
share

Angelina Jolie este pe coperta revistei British Vogue în numărul de martie, revistă în care face referire pe scurt la Brad Pitt și la cât de dificili au fost ultimii ani, din cauza divorțului.

Am vrut să fie aproape de tatăl lor, care e doar la 5 minute distanță de noi. Am simțit un pic de presiune la mutare. Îmi place cel mai mult că nu avem o cameră de entertainment, ci o mulțime de cărări și locuri prin care poți să mergi și să te gândești. Mă simt foarte norocoasă că avem asta în acest moment.”

Întrebată dacă e fericită, actrița a răspuns că nu știe:

Ultimii ani au fost destul de dificili. M-am focusat pe vindecarea familiei. Și ușor mă vindec, ca și cum gheața s-ar topi și sângele s-ar întoarce în corpul meu. Dar încă nu sunt acolo. Încă nu. Dar sper să ajung. Plănuiesc asta. Chiar îmi place să fiu mai în vârstă. Mă simt mai confortabil la 40 de ani, decât atunci când eram mai tânără. Poate pentru că… nu știu.. poate pentru că mama mea nu a trăit foarte mult, așa că e ceva legat de ani care îmi aduc o victorie, în loc de tristețe.”

De abia aștept să împlinesc 50 de ani, peste 5 ani”, mai mărturisește Angelina.

”Eram pe trambulină zilele trecute și copiii îmi spuneau:

Nu mama, nu sări, o să te rănești.

Și atunci mi-am zis: Nu că-i funny? Au fost zilele în care eram un star în filmele de acțiune, acum copiii îmi spun să mă dau jos de pe trambulină, pentru că o să mă rănesc.”

Actrița a mai răspuns și cum vede viitorul: “Simt că am trecut prin ceva lucruri. Încerc să am speranță. Cred că e ceva ce am descoperit cu toții pe durata pandemiei: speranța.”

Articole similare

Brad Pitt a apărut în fustă pe covorul roșu al premierei filmului "Bullet Train"

Brad Pitt este din nou în centrul atenției în această perioadă, grație lansării celui mai nou film a...

EXCLUSIV Joe Keery (Stranger Things) interviu pentru Virgin Radio Romania: „Nu voi uita niciodată ac...

Un tribut adus filmelor clasice din anii '80 care au captivat o întreagă generație, STRANGER THINGS ...

Brad Pitt spune că se află în ultima etapă a carierei sale de actor

Brad Pitt spune că se află în ultima etapă a carierei sale de actor. Indiferent dacă ești mare fan ș...