Andrei Niculae te așteaptă în seara asta, de la 23:00, la Night Call

Celebrități, CoolNews
share

Andrei Niculae e cu tine în seara asta, de la 23:00. Dacă vrei să îți auzi vocea la radio, să transmiți un mesaj țării, sau pur și simplu pentru că vrei să vorbești cu Andrei, ne suni și intri în direct. E atât de simplu!

Night Call este un sub-vis al meu atunci când vine vorba de radio, încă copilărie. Mi-am dorit foarte mult să ating și acest format pe radio. Întotdeauna am spus că oamenii trebuie să se poată auzi la radio, să rupem barierele între DJ și omul din mașina.

Suntem la fel. Astfel, cum mare parte din emisiunea mea este controlată de public, pentru că zilnic citesc pe post mesajele venite pe WhatsApp, a fost nevoie de doar de câteva imbolduri venite atat pe whatsapp, cât și pe live-ul Andreei Remețan în care oamenii mei mi-au propus să fac un late night show cu telefoane în direct și boom, îi dăm bătaie!

Abia aștept să povestesc timp de două ore la telefon cu oamenii care vor sa vorbească cu cineva în miez de noapte, iar ceilalți care vor asculta pot lua parte la emisiune cu sfaturi ăi păreri pe WhatsApp pe care nu voi rata să le citesc. Practic sunt un mediator al socializării între oameni, deși e mult prea mult si frumos spus.”, crede Andrei Niculae.

Andrei Niculae îți dă cuvântul în direct la radio pentru două ore în care să stați la povești. Despre tot ce vrei. Notează numărul de telefon 0734.666.000 și ne auzim la radio în direct!

Articole similare

Cum arată zona de food și zona de corturi de la Tomorrowland - VIDEO

Mai avem câteva festivaluri rămase până la terminarea verii, printre care și cel mai mare festival a...

Cum a fost parte din experiența Tomorrowland pentru Andrei Niculae și Gabriel Fereșeteanu, our #Fest...

Experiența Tomorrowland pentru ai noștri #FestivalAddicts a fost una greu de descris. Totuși, cât...

Ce ascunde Șatra Benz în backstage | #FestivalAddicts

Te-ai întrebat vreodată cum arată și ce se întâmplă în spatele scenei? Ei bine, Andrei Niculae și...
X