Confidenţialitate

Andrei Leonte lansează videoclipul ”PANDA” ca un îndemn la responsabilitate – VIDEO

Muzică
share

Andrei Leonte a lansat, marți, videoclipul piesei ”PANDA”, în care pot fi văzute mai multe persoane cunoscute din diverse domenii de activitate, fiecare purtând corect masca de protecție și invitând privitorii la responsabilitate.

”Panda a devenit un #KindReminder pentru faptul că trebuie să avem în continuare grijă de noi și de cei din jur. Panda a devenit un proiect artistico-civic. A început din muzică, apoi s-a mutat pe stradă printr-un stunt și apoi s-a concretizat în acest material video ale cărui mesaje sunt susținute și duse mai departe și de oameni frumoși”, spune Andrei Leonte.

Advertisement

Andrei Leonte rezumă povetea clipului altfel: ”În perioada asta fiecare a contribuit la rezolvarea situației în care (încă) ne aflăm, atât și așa cum a putut. Fie prin respectarea normelor anunțate de autorități, fie convingându-i pe cei dragi să poarte mască, fie folosindu-și canalele de social media pentru a transmite informații importante către followers, că-s ei 100, 10K sau un milion. Unii au făcut voluntariat, alții campanii full blown.

În condițiile în care lupta cu COVID-19 încă nu s-a terminat, consider că este important aportul fiecăruia și tocmai de-aceea mi-am dorit să pun și eu umărul … și cum aș fi putut s-o fac altfel decât ieșind pe stradă cu pancarte, îmbrăcat într-un costum de urs panda?

Piesa a fost compusă de Andrei Leonte alături de Alex Luft. Versurile sunt ca întotdeauna semnate de Andrei, cu excepția monologului de la final, care a fost scris de Laura Muruzuc.

Articole similare

Andrei Leonte face echipă cu Laura Muruzuc de la Românii au Talent

Laura Muruzuc, o tânără artistă basarabeancă ce a emoționat până la lacrimi juriul și publicul de la...

Andrei Leonte, gol pușcă în noul său videoclip, „Uite, marea”

Andrei Leonte revine cu o piesa surprinzatoare, de vara, care da oficial startul  vacantei. “Uite, m...

Andrei Leonte a lansat videoclipul piesei ”Avem monștri aici” – VIDEO

Chiar în ziua în care împlinește 30 de ani, Andrei Leonte a ales să lanseze videoclipul piesei ”Avem...