Confidenţialitate

Andrei Leonte lansează videoclipul ”PANDA” ca un îndemn la responsabilitate – VIDEO

Muzică
share

Andrei Leonte a lansat, marți, videoclipul piesei ”PANDA”, în care pot fi văzute mai multe persoane cunoscute din diverse domenii de activitate, fiecare purtând corect masca de protecție și invitând privitorii la responsabilitate.

”Panda a devenit un #KindReminder pentru faptul că trebuie să avem în continuare grijă de noi și de cei din jur. Panda a devenit un proiect artistico-civic. A început din muzică, apoi s-a mutat pe stradă printr-un stunt și apoi s-a concretizat în acest material video ale cărui mesaje sunt susținute și duse mai departe și de oameni frumoși”, spune Andrei Leonte.

Andrei Leonte rezumă povetea clipului altfel: ”În perioada asta fiecare a contribuit la rezolvarea situației în care (încă) ne aflăm, atât și așa cum a putut. Fie prin respectarea normelor anunțate de autorități, fie convingându-i pe cei dragi să poarte mască, fie folosindu-și canalele de social media pentru a transmite informații importante către followers, că-s ei 100, 10K sau un milion. Unii au făcut voluntariat, alții campanii full blown.

În condițiile în care lupta cu COVID-19 încă nu s-a terminat, consider că este important aportul fiecăruia și tocmai de-aceea mi-am dorit să pun și eu umărul … și cum aș fi putut s-o fac altfel decât ieșind pe stradă cu pancarte, îmbrăcat într-un costum de urs panda?

Piesa a fost compusă de Andrei Leonte alături de Alex Luft. Versurile sunt ca întotdeauna semnate de Andrei, cu excepția monologului de la final, care a fost scris de Laura Muruzuc.

Articole similare

"Killers of the Flower Moon", primele imagini ale producției lui Martin Scorsese cu DiCaprio și De N...

Martin Scorsese intră în linie dreaptă cu noua producție la care a colaborat cu Leonardo DiCaprio. ...

Andrei Leonte face echipă cu Laura Muruzuc de la Românii au Talent

Laura Muruzuc, o tânără artistă basarabeancă ce a emoționat până la lacrimi juriul și publicul de la...

Andrei Leonte, gol pușcă în noul său videoclip, „Uite, marea”

Andrei Leonte revine cu o piesa surprinzatoare, de vara, care da oficial startul  vacantei. “Uite, m...