Confidenţialitate

Andrei Leonte a lansat „Stai oleacă”

Muzică
share

Andrei Leonte a revenit cu un nou release care este cel putin surprinzator. Daca in ultimii ani ne-am obisnuit sa-l auzim pe artist cantand piese ceva mai puțin optimiste, cu „Stai oleacă” acesta schimba foaia:

„N-o sa ma credeți… SOC, SOC: am lansat o piesa reggae! 🙂 Nu ma intrebati, ca nu știu de unde a venit piesa asta, dar cert este c-a venit și n-am putut s-o opresc. Eu cu Razvan (compozitorul multora dintre piesele mele) lucram la cu totul altceva. Și la un moment dat îl sun si-i zic din senin: „auzi, hai ca facem reggae”, ne povestește Andrei.

„Stai oleacă” este o piesa cu un sound deschis, lejer și optimist care te poartă printr-o poveste de dragoste curată, idealista în care pare ca nimic rău nu se poate întâmpla.

Cea mai mare surpriza a acestui release însă, este actrița din videoclip, care este și iubita lui Andrei. În clip ii vedem pe cei 2 urmând sa se cunoască, dar nu înainte ca Andrei sa ezite o „veșnicie”, gândindu-se când și cum ar putea s-o abordeze.

„Când puneam cap la cap filmarea primesc un comentariu la o poza de a noastră, gen „hai ca sunteți simpatici” si atunci m-am gandit „hai ca într-adevăr nu suntem chiar răi”. Asa ca am întrebat-o dacă vrea sa ne jucam oleacă și sa vedem ce o sa iasă. Chiar dacă nu ne-am cunoscut asa, mult din ceea ce povestește piesa și mult din vibe-ul ei este adevărat.”, a declarat artistul.

Articole similare

"Killers of the Flower Moon", primele imagini ale producției lui Martin Scorsese cu DiCaprio și De N...

Martin Scorsese intră în linie dreaptă cu noua producție la care a colaborat cu Leonardo DiCaprio. ...

Andrei Leonte lansează videoclipul ”PANDA” ca un îndemn la responsabilitate – VIDEO

Andrei Leonte a lansat, marți, videoclipul piesei ”PANDA”, în care pot fi văzute mai multe persoane ...

Andrei Leonte face echipă cu Laura Muruzuc de la Românii au Talent

Laura Muruzuc, o tânără artistă basarabeancă ce a emoționat până la lacrimi juriul și publicul de la...