Confidenţialitate

Andrei Leonte a lansat „Stai oleacă”

Muzică
share

Andrei Leonte a revenit cu un nou release care este cel putin surprinzator. Daca in ultimii ani ne-am obisnuit sa-l auzim pe artist cantand piese ceva mai puțin optimiste, cu „Stai oleacă” acesta schimba foaia:

„N-o sa ma credeți… SOC, SOC: am lansat o piesa reggae! 🙂 Nu ma intrebati, ca nu știu de unde a venit piesa asta, dar cert este c-a venit și n-am putut s-o opresc. Eu cu Razvan (compozitorul multora dintre piesele mele) lucram la cu totul altceva. Și la un moment dat îl sun si-i zic din senin: „auzi, hai ca facem reggae”, ne povestește Andrei.

„Stai oleacă” este o piesa cu un sound deschis, lejer și optimist care te poartă printr-o poveste de dragoste curată, idealista în care pare ca nimic rău nu se poate întâmpla.

Cea mai mare surpriza a acestui release însă, este actrița din videoclip, care este și iubita lui Andrei. În clip ii vedem pe cei 2 urmând sa se cunoască, dar nu înainte ca Andrei sa ezite o „veșnicie”, gândindu-se când și cum ar putea s-o abordeze.

„Când puneam cap la cap filmarea primesc un comentariu la o poza de a noastră, gen „hai ca sunteți simpatici” si atunci m-am gandit „hai ca într-adevăr nu suntem chiar răi”. Asa ca am întrebat-o dacă vrea sa ne jucam oleacă și sa vedem ce o sa iasă. Chiar dacă nu ne-am cunoscut asa, mult din ceea ce povestește piesa și mult din vibe-ul ei este adevărat.”, a declarat artistul.

Articole similare

Andrei Leonte lansează videoclipul ”PANDA” ca un îndemn la responsabilitate – VIDEO

Andrei Leonte a lansat, marți, videoclipul piesei ”PANDA”, în care pot fi văzute mai multe persoane ...

Andrei Leonte face echipă cu Laura Muruzuc de la Românii au Talent

Laura Muruzuc, o tânără artistă basarabeancă ce a emoționat până la lacrimi juriul și publicul de la...

Andrei Leonte, gol pușcă în noul său videoclip, „Uite, marea”

Andrei Leonte revine cu o piesa surprinzatoare, de vara, care da oficial startul  vacantei. “Uite, m...