Anchetă la penitenciar după ce un interlop s-a însurat cu psiholoaga instituției

CoolNews, Energia aia bună
share

Un deținut s-a combinat cu psiholoaga penitenciarului și a pus chiar și de nuntă. Superiorii femeii nu au gustat însă scenariul ăsta de serial de pe Netflix și au declanșat o anchetă.

Mirele este interlopul Bogdan Dumitrache, cunoscut cu porecla „Crocodilu”, iar mireasa este cea psiholog-educator la Penitenciarul Rahova.

Cei doi s-au căsătorit săptămâna trecută la Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost mutat interlopul din clanul Sportivilor.

Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că a fost declanșată o anchetă pentru că ar fi fost încălcat Art. 11, litera d) din Codul Deontologic al angajaților din penitenciare.

Potrivit acestuia „Funcționarilor publici din sistemul administrației penitenciare le este interzis să stabilească relații de afaceri ori de altă natură cu persoanele private de libertate, cu persoane din lumea interlopă sau cunoscute a fi implicate în activități ilegale”.

Cristian Micu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Jilava, a declarat însă pentru Mediafax că: „Nu este nimic neobișnuit. Orice deținut are dreptul la căsătorie. Face o cerere în acest sens și, după ce se analizează, deținutul se poate căsători fie în interiorul penitenciarului, fie în localitatea de care aparține penitenciarul, în cazul nostru în Jilava. Căsătoria a avut loc în penitenciar, iar femeia care s-a căsătorit cu deținutul de la noi nu este angajată la Jilava, ci la Rahova”.

Interlopul a fost condamnat, în iunie 2018, la 7 ani și 6 luni pentru constituire de grup infracțional organizat.

Bogdan Dumitrache, zis „Crocodilu”, este un fost jandarm care, în urmă cu 10 ani, a părăsit Ministerul de Interne și a început să-și croiască drum spre vârful lumii interlope. S-a remarcat în mai multe bătăi de stradă și a devenit unul dintre membrii marcanți ai grupării Sportivilor.

Articole similare

Grecia: Prima căsătorie între persoane de acelaşi sex după adoptarea legii, oficiată în prezența pol...

În Grecia, prima căsătorie între persoane de acelaşi sex a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute,...

[BREAKFAST] Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit?

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au l...

Usher s-a căsătorit în secret la Las Vegas, după show-ul susținut în pauza de la Super Bowl

Usher s-a căsătorit în secret la Las Vegas pe 11 februarie, după show-ul susținut în pauza de la Sup...