Amuly și Alexia lansează „Dansez”, o piesă extrasă de pe albumul „Portal”

CoolNews, Muzică
share

Amuly și Alexia fac o echipă neașteptată și lansează „Dansez”, joi, 6 octombrie. Când toamna își intră în drepturi, cei doi aduc, prin intermediul acestei piese, o căldură care ne înconjoară și care nu poate fi negată.

Cei doi artiști reușesc să transmită o poveste despre senzualitate, conexiuni puternice și dorință, iar fiecare emoție este amplificată prin ritmuri care invită la dans. De altfel, Amuly și Alexia ne vorbesc despre acel moment în care știi că ți-ai găsit sufletul pereche, când dansul celor din jur nu mai reprezintă nimic, pentru că ești în căutarea unui singur dans, cu un anumit partener.

„Dansez” este o piesă care se regăsește pe albumul „Portal”, al treilea album lansat de Amuly. La doi ani de la ultimul material discografic, Amuly ia cu asalt playlisturile și ne spune prin fiecare piesă câte o poveste.

Piesa „Dansez” vine însoțită de un videoclip în care cei doi artiști sunt surprinși în cadre diferite, dar asemănătoare, pentru ca în cele din urmă să se întâlnească pentru acel „dans” care îi unește.

Amuly este o adevărată vedetă în lumea trappului din România, cu piese care au ajuns în trending și care au convins milioane de oameni că artistul își merită locul în industrie. Pe numele real Hameed Amil, artistul își scrie singur versurile încă de la vârsta de 11 ani și este, în prezent, parte din echipa Seek Music. Cea mai populară piesă a lui Amuly, „ABILLI”, are peste 34 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Articole similare

Klaus & Barroso prezintă: „Frățioru’ meu”- Amuly și Azteca feat „Micutzu”

Realizatorii filmului Klaus & Barroso au colaborat cu artiștii Amuly și Azteca la realizarea unu...

Alexia colaborează cu Spike și lansează „Infinituri”! Piesa s-a auzit în premieră la Maratonul lui N...

Alexia lansează noul său single, “Infinituri”, în colaborare cu Spike, cântec care marchează lansare...

Șatra B.E.N.Z. lansează albumul „8 CULCAT” împreună cu Def Jam Recordings România

Trupa noii generații, Șatra B.E.N.Z. revine în difuzoarele fanilor cu un nou album numit 8 CULCAT, i...