Alexia revine cu un nou single, „Dans nocturn”

CoolNews, Muzică
share

Alexia revine cu un nou single de pus pe repeat, „Dans nocturn”, o piesă de vară ce te cucerește prin combinația sa de ritmuri pop și dance, dar și prin versurile pline de emoție.

Piesa a fost compusă de Vlad Lucan, Alex Pelin și Viky Red, textul a fost scris de Alex Pelin, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan.

“M-am îndrăgostit de noua mea piesă încă de la primul play! Am simțit că vreau să-mi pun o parte din suflet în ea. Ce pot spune despre piesa nouă? Cred că cel mai bine e să o ascultați și să îmi spuneți voi cum vi se pare. Are o energie fresh, de vară, dar și retro în același timp. a declarat Alexia.

Videoclipul adaugă o dimensiune suplimentară piesei și reușește să transporte privitorul într-un univers al dansului sub lumina lunii. De direcția creativă a videoclipului s-a ocupat Bogdan Daragiu, care a fost de asemenea și DoP. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Hilke Muslim (styling), Anca Buldur (make-up), Livia Berceanu (hair).

“Cât despre clip, cred că a fost cel mai rapid și eficient videoclip pe care l-am filmat vreodată. Am prins cel mai frumos răsărit, la mare. Mă bucur că locația a fost una atât de reprezentativă, vie și plină de poezie. Le mulțumesc celor care au făcut ca totul sa se audă si sa se vada asa frumos!”, a mai declarat artista.

În toamna anului trecut, Alexia a lansat primul EP al carierei sale – Infinituri – care conține 4 piese speciale, de dragoste, inspirate din momente importante din viața artistei: De dragul tăuTimiziInfinituri și Ultimul apus.

Tot in 2023, Alexia a lansat și single-ul “Interstelar”, piesă care numără peste 20 milioane de vizualizări pe YouTube și care a fost #1 timp de 5 săptămâni în topul MediaForest.

Articole similare

Alexia lansează „Peste mări (și mai departe)”, o piesă de dragoste cu influențe country

Îmbinând elementele pop cu influențe country, Alexia revine cu un nou single de pus pe repeat, “Pest...

Alexia colaborează cu Spike și lansează „Infinituri”! Piesa s-a auzit în premieră la Maratonul lui N...

Alexia lansează noul său single, “Infinituri”, în colaborare cu Spike, cântec care marchează lansare...

Amuly și Alexia lansează „Dansez”, o piesă extrasă de pe albumul „Portal”

Amuly și Alexia fac o echipă neașteptată și lansează „Dansez”, joi, 6 octombrie. Când toamna își int...