Confidenţialitate

Amber Heard recunoaște că nu a donat cei 7 milioane de dolari primiți de la Johnny Depp, deși anterior afirmase altceva

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Amber Heard a revenit în boxa martorilor la tribunalul din Virginia, unde juraţii analizează acuzaţiile de calomnie ale ei și ale fostului său soț, Johnny Depp. Actrița cunoscută din filmul „Aquaman” a recunoscut luni că nu și-a onorat donația de 3,5 milioane de dolari promisă către ACLU, bani proveniți din cei 7 milioane de dolari obținuți în urma divorțului de Johnny Depp, asta deși declarase anterior în fața Înaltei Curți din Marea Britanie că a donat suma respectivă.

Heard a explicat acum că Depp a dat-o în judecată, iar asta a împiedicat-o să-și îndeplinească angajamentul de a renunța la întreaga sumă de 7 milioane de dolari.

Johnny Depp îi cere 50 de milioane de dolari despăgubiri, în procesul din SUA.

Heard a susținut de mai multe ori, inclusiv sub jurământ în Marea Britanie, că a donat toți banii unei organizații de caritate pentru că „nu a fost niciodată interesată de averea lui Johnny”

„Au fost donați 7 milioane de dolari în total, pe care i-am împărțit între ACLU și Spitalul de Copii din Los Angeles”, a spus Heard într-un interviu din 2018 la emisiunea olandeză RTL Late Night.

Amber Heard a explicat acum: „Intenționez pe deplin să-mi onorez toate angajamentele. Mi-ar plăcea ca el să nu mă mai dea în judecată ca să pot face asta”.

Terence Dougherty, director de operațiuni și consilier general ACLU, a depus anterior mărturie în acest caz și a spus că doar suma de 1,3 milioane de dolari a fost donată în numele lui Heard.

Din acei bani, actrița americană a contribuit direct cu 350.000 de dolari în decembrie 2018, iar de atunci nu a mai plătit niciun ban. 100.000 de dolari au fost oferiți de Johnny Depp și alți 350.000 de dolari au provenit de la un fond Fidelity, o companie de investiții. O altă plată de 500.000 de dolari a venit dintr-un cont de la firma de investiții Vanguard, despre care Dougherty a spus că „a crezut că este un fond creat de Elon Musk”, scrie filmnow.ro

Articole similare

Amber Heard spune că încă îl mai iubește pe Johnny Depp

Amber Heard spune că se teme că va fi din nou dată în judecată de fostul soț, Johnny Depp, după ce a...

Johnny Depp câștigă procesul împotriva lui Amber Heard. Ambii au de plătit daune în valoare de milio...

Un juriu din statul american Virginia a hotărât, miercuri, că actrița Amber Heard l-a defăimat pe fo...

Johnny Depp: „Amber Heard s-a iubit cu Elon Musk în casa mea!”

Elon Musk a devenit subiect de discuţie în mijlocul bătăliei pe care Amber Heard o poartă cu Johnny ...