Confidenţialitate

Am deschis prima valiză a concursului „Banii sau valiza”! Câștigătorul a ales 100 euro în schimbul premiului. Vezi ce se afla în valiză

CoolNews, NEWS
share

Virgin Radio Romania Breakfast revine cu un concurs WOW și la fel de simplu! De ce avem noi nevoie în vacanță, pe lângă distracție? De baani! Banii sau valiza, baby – un concurs oferit de Lidl!

Astăzi am deschis prima valiză din cele 50 de la concursul „Banii sau valiza” de la Virgin Radio Romania Breakfast!

Florin din Mureș a fost primul care a sunat la 0734.666.000 și a avut dreptul să-și aleagă una dintre cele 50 de valize pentru a o deschide. Acesta a ales numărul 11, însă până a afla ce se află în interiorul acesteia, a negociat la sânge cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae pentru premiul în bani.

Deși prima ofertă a matinalilor a fost de 50 de euro, Florin a reușit să dubleze banii și să obțină oferta de 100 de euro!

Convins până la capăt că va pleca acasă cu premiul din valiză, Florin s-a răzgândit și a ales banii. Noi am vrut să vedem ce ar fi câștigat dacă ar fi mers până la capăt și ar fi refuzat cei 100 de euro, așa că am deschis valiza cu numărul 11.

În valiza cu numărul 11, cea aleasă de Florin din Mureș, se afla un Apple Watch 7! Din păcate, Florin a ales cei 100 de euro în schimbul premiului.

Tu ce ai fi ales? Mai ai 49 de valize de deschis și chiar mâine poți să intri în direct la Virgin Radio Romania Breakfast! Vezi AICI ce trebuie să faci!

Ascultă Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00!

Articole similare

[BREAKFAST] Este festival de glume pe internet la anunțul de vânzare al unui apartament din Bucureşt...

Este festival de glume pe internet la anunțul de vânzare al unui apartament din Bucureşti aflat într...

[BREAKFAST] Unde se află insula pe care toți oamenii umblă dezbrăcați. Chiar și la restaurant se mer...

Există o insulă unde oamenii pot merge complet dezbrăcați, inclusiv la restaurante. Hainele nu sunt ...

Cum funcționează robotul "Marius", care păzește locuințele de hoți. Inventatorii sunt elevi din Cons...

Câţiva elevi de la mai multe școli din Constanța, pasionați de informatică, au inventat un robot ing...