Confidenţialitate

Am deschis prima valiză a concursului „Banii sau valiza”! Câștigătorul a ales 100 euro în schimbul premiului. Vezi ce se afla în valiză

CoolNews, NEWS
share

Virgin Radio Romania Breakfast revine cu un concurs WOW și la fel de simplu! De ce avem noi nevoie în vacanță, pe lângă distracție? De baani! Banii sau valiza, baby – un concurs oferit de Lidl!

Astăzi am deschis prima valiză din cele 50 de la concursul „Banii sau valiza” de la Virgin Radio Romania Breakfast!

Florin din Mureș a fost primul care a sunat la 0734.666.000 și a avut dreptul să-și aleagă una dintre cele 50 de valize pentru a o deschide. Acesta a ales numărul 11, însă până a afla ce se află în interiorul acesteia, a negociat la sânge cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae pentru premiul în bani.

Deși prima ofertă a matinalilor a fost de 50 de euro, Florin a reușit să dubleze banii și să obțină oferta de 100 de euro!

Convins până la capăt că va pleca acasă cu premiul din valiză, Florin s-a răzgândit și a ales banii. Noi am vrut să vedem ce ar fi câștigat dacă ar fi mers până la capăt și ar fi refuzat cei 100 de euro, așa că am deschis valiza cu numărul 11.

În valiza cu numărul 11, cea aleasă de Florin din Mureș, se afla un Apple Watch 7! Din păcate, Florin a ales cei 100 de euro în schimbul premiului.

Tu ce ai fi ales? Mai ai 49 de valize de deschis și chiar mâine poți să intri în direct la Virgin Radio Romania Breakfast! Vezi AICI ce trebuie să faci!

Ascultă Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00!

Articole similare

[BREAKFAST] Profesorilor le va fi interzis prin lege să facă meditații cu elevii lor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că în viitoarea lege a Educaţiei va fi prevăzută interdi...

[BREAKFAST] Spania, prima țară din Europa care ar putea oferi concediu menstrual

Proiectul noii legi pe care guvernul spaniol îl discută propune acordarea a trei zile de concediu me...

Comediantul Darius Grigorie a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...