Alina Eremia, piesă în premieră LIVE @ Virgin Radio Romania Breakfast

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

N-am putut sta departe de ea, ne-a fost prea dor, așa că am invitat-o din nou! Alina Eremia a revenit azi dimineață la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, dar de data aceasta a venit însoțită de bandul ei pentru a ne cânta „Cerul Roșu” și „Pune-mă la loc”, o piesă în premieră!

DACĂ AI RATAT PRIMA INTERVENȚIE ÎN MATINAL, O POȚI URMĂRI CHIAR AICI

În cadrul sesiunii Morning Confessions, Alina ne-a povestit despre casa în care s-a mutat de curând și despre cât de mult îi place că are în sfârșit un loc al ei.

Pune-mă la loc” este piesa pe care Alina Eremia a cântat-o în premieră la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae! Dacă îți place, nu uita să-i dai un share! Dă și un subscribe ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă la Virgin Radio Romania!

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Cel mai tare concurs, RADIOPOLY, se joacă doar la Virgin Radio Breakfast

Cel mai tare concurs , practic concursul concursurilor, se joacă doar la Virgin Radio Breakfast! Sez...

DJ Project și Alina Eremia readuc la viață piesa ,,Privirea Ta”

Călătorie în timp alături de DJ Project și Alina Eremia, când petrecerile erau mai vii, sentimentele...

Maratonul lui Niculae: Selly se pregătește să sărbătorească 5 ani de relație și urmează să lanseze u...

Cel mai lung maraton de la Virgin Radio Romania este ON AIR chiar acum! Maratonul lui Niculae - ediț...